Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland 5110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 5110
Cod produs
ZFKLX7BV-O-IA
Out Of stock
Descriere
Iti oferim o excelenta piesa originala Carraro! Acest rulment grup conic New Holland 5110 are un pret avantajos! Este o piesa fabricata in Japonia, din cele mai rezistente materiale componente. Astfel, esti sigur ca te poti bucura de exploatarea ei mult timp de aici inainte. Comenzile se plaseaza la telefon, pe e-mail sau direct pe site-ul nostru. Livrarea o facem rapid, in aproximativ 24 de ore! Haide, suntem pregatiti sa-ti facem tractorul fericit!

Rulmentii trebuie montati in pereche. Ei vor asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Totodata, este recomandabil sa schimbi si simeringul. Unul nou etanseaza perfect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Mai multe detalii despre acest rulment afli de la consilierii nostri din cadrul departamentului tehnic. Consultanta tehnica este gratuita pentru a-ti fi usor sa ajungi la piesa ideala pentru utilajul tau.

Rulment grup conic New Holland 5110 - un produs fabulos!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland 5110 este in garantie pentru 6 luni, timp in care inlocuirea lui poate fi gratuita. Gasesti certificatul de garantie impreuna cu piesa, in colet.

Livrare
Plasezi comanda pentru acest rulment grup conic New Holland 5110 si livrarea se realizeaza prin curierat rapid, oriunde in tara. Poti verifica, iar noi iti recomandam acest lucru, starea pieselor inainte de a le plati, pentru a te asigura ca totul este in ordine. O alta varianta este sa vii pana la sediul nostru, unde noi te vom astepta!

Montaj
Apeleaza la serviciile noastre de montaj si iti trimitem, rapid si direct la punctul tau de lucru, un mecanic colaborator profesionist. Astfel, eviti aparitia de noi probleme la utilajul tau o perioada indelungata de timp, scutindu-te de cheltuieli inutile pe termen lung. Folosim intotdeauna o presa mecanica in montajul rulmentilor, pentru a ii proteja. Conteaza pe noi indiferent de problema ce se cere rezolvata. Afla mai multe acum!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura