Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland 7840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7840
Cod produs
07QU2PAK-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic New Holland 7840 - calitate superioara si atentie acordata fiecarui detaliu! Pentru siguranta ta si cresterea randamentului utilajului, ai face vine sa il comanzi! Consultantii nostri te ajuta gratuit daca doresti sa fii sigur ca se potriveste cu echipamentul tau. Producatorul Carraro ne asigura ca montarea ei va aduce un plus de siguranta in timpul exploatarii tractorului. Iti vom livra piesa cu tot cu certificatul de garantie acordat pe o perioada de sase luni!

Rulmentii se monteaza in pereche. Se va asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. O inlocuire a simeringului este benefica tot acum. Un simering care este nou poate etansa puntea mult mai bine. Trebuie sa fie etansat optim locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Apeleaza-ne si stai de vorba cu un specialist din cadrul companiei noastre! El iti va explica ce masuri sa iei pentru a te bucura cat mai mult de aceste componente!

Rulment grup conic New Holland 7840 - oferta noastra este exceptionala!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland 7840 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest rulment grup conic New Holland 7840 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura