Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TD4040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD4040
Cod produs
EQDGC165-O-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un rulment de calitate? Alege acest rulment grup conic New Holland TD4040 din oferta noastra! Comanda acum acest exceptional rulment si nu vei regreta niciun moment alegerea facuta. Ba mai mult, vei uita chiar ca va mai fi nevoie sa il schimbi. Este o piesa deosebit de rezistenta, in top din acest punct de vedere. Dar si din punct de vedere al calitatii - produs original Carraro. A fost fabricata in Japonia. Poti comanda rulmentii fie prin e-mail, fie la telefon sau direct pe site-ul nostru!

Rulmentii se monteaza in pereche, asigurandu-se astfel o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Recomandam schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Doresti sa afli daca se potrivesc utilajului tau? Doar suna-ne si verificam compatibilitatea dintre acestea. Iti prezentam cele mai atractive oferte si te lamurim in legatura cu orice dilema. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita din partea noastra!

Rulment grup conic New Holland TD4040 - se ingrijeste de utilajul tau!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Pentru incidente si situatii neprevazute, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet, valabil 6 luni de zile. Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland TD4040 va avea toate documentele cu el!

Livrare
Primesti rulmentii acasa, in cel mai scurt timp posibil, deoarece ti-I trimitem prin curierat rapid, oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii. Modalitatea de plata perceputa este cea ramburs, iar tu ai posibilitatea de a verifica starea pieselor inaintea platii, pentru a fi sigur ca totul este in ordine. Te asteptam, totodata, si la sediul nostru, daca preferi sa ridici coletul cu rulment grup conic New Holland TD4040 direct de aici!

Montaj
In privinta montajului, probabil nicicand nu ti-a fost mai usor sa gasesti personal de specialitate. Suntem aici pentru tine, iar cu noi riscul de a intampina situatii neplacute este 0, deoarece lucram numai cu profesionisti. Montam rulmentii cu ajutorul unei prese mecanice, deoarece loviturile de ciocan ii pot afecta considerabil si le pot scurta astfel perioada de exploatare. Vei observa numai avantaje daca ne alegi pe noi pentru a te ajuta! Suna-ne acum si afla mai multe!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura