Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland TD55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD55
Cod produs
KXIMS5FG-O-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda cu toata increderea acest rulment grup conic New Holland TD55 genial! Iti garantam ca nu vei intampina vreo problema in ceea ce il priveste o perioada indelungata de timp. Acest lucru este firesc, din moment ce este o piesa perfect originala Carraro. Reprezinta o alegere sigura si fireasca. Rulmentul a fost fabricat in Japonia, numai din materiale deosebit de rezistente. Pentru a comanda doar completeaza formularul afisat, suna-ne sau trimite-ne un e-mail.

Pentru a asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau fara joc fata de axa al pinionului de atac, monteaza rulmentii in pereche. Totodata, pentru a te bucura mai mult timp de achizitia facuta, schimba si simeringul. El este cel ce etanseaza puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. Afli detalii despre acest rulment apelandu-ne la numerele de telefon afisate! Colegii nostri iti ofera toate datele necesare unei alegeri ideale. Profita de gratuitatea consultantei tehnice!

Rulment grup conic New Holland TD55 - haide, stim ca vrei sa il comanzi!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland TD55 se afla in garantie timp de 6 luni, in aceasta perioada fiind posibila o inlocuire complet gratuita, in cazul unor situatii neprevazute.

Livrare
Livrarea se realizeaza prin curierat rapid, ceea ce inseamna ca primesti piesele dorite in cel mai scurt timp posibil, oriunde te-ai afla pe teritoriul tarii. Ai posibilitatea de a verifica acest rulment grup conic New Holland TD55 primit inainte de a-l plati si recomandarea noastra este sa faci acest lucru, deoarece astfel te poti asigura ca totul este in regula si preintampini posibile nemultumiri ulterioare. O alta varianta este sa vii pana la sediul nostru, daca preferi sa ridici piesele personal. Te asteptam!

Montaj
In privinta montajului, contactandu-ne vei avea parte garantat de personal specializat, rapid si direct la punctul tau de lucru. Suntem de asemenea dotati cu tot ceea ce este necesar unei interventii care sa-ti permita sa te bucuri de piesa aleasa, mult timp de aici inainte. Folosim intotdeauna in montajul rulmentilor o presa mecanica, deosebit de utila in prevenirea deformarii lor. Suntem disponibili pentru tine si in cazul unor probleme aparute la utilajul tau, deoarece avem mecanici colaboratori pentru fiecare componenta a utilajului tau! Afla mai multe detalii sunandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura