Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor New Holland 8610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8610
Cod produs
27O89S6F-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac New Holland 8610 - pentru ca esti in cautarea piesei perfecte, noi credem ca asta-i perfecta! Este de calitate superioara! Sesizezi diferentele imediat intre o componenta de colt de strada si una de origine. Aceasta piesa este remarcabila datorita calitatilor minunate pe care le are! Se datoreaza totul producatorului sau, Carraro, care a avut grija sa foloseasca in prelucrarea sa material de cea mai buna calitate! Comanda piesa si nu ezita sa-i oferi ce-i mai bun tractorului tau!

Monteaza acesti rulmenti in pereche. Astfel, miscarea de rotatie a pinionului de atac nu va avea excentricitate fata de axa. Este recomandabil sa schimbi, odata cu rulmentii, si simeringul ce asigura etansarea puntii din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. Iar daca tot alegi piese de calitate superioara, nu pierde din vedere calitatea montajului. Daca iti doresti ca un profesionist sa monteze piesa comandata, ne poti solicita acest lucru.

Rulment pinion atac New Holland 8610 - incantat sa te scoata din impas!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor New Holland 8610 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac New Holland 8610 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura