Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor New Holland 3010S

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 3010S
Cod produs
CI9QY561-IA
Out Of stock
Descriere
Fara ezitari sa optezi pentru acest rulment pinion atac New Holland 3010S din oferta noastra. Este prelucrat cu o atentia maxima asupra detaliilor si de aici se va obtine o eficienta ridicata. Iti doresti siguranta in timpul manevrarii utilajului? Atunci ai nevoie de o piesa originala Carraro care sa fie bine executata si sa aiba calitati tehnice exceptionale. Rulmentul acesta ofera cat nu ar putea sa-ti ofere zece din aceeasi categorie cu el. Sa ai grija de el cum trebuie daca il comanzi, chiar e o piesa buna!

Nimeni nu trece printr-o patanie fara sa invete ceva din ea. Iata o informatie care ar trebui sa-ti fie de folos. Montezi acesti rulmenti cel mai bine in pereche. Este de folos sa faci acest lucru pentru ca asiguri miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu trebuie sa aiba excentricitate fata de axa. Recomandam de asemenea schimbarea simeringului ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Astfel, ai parte de o cat mai indelungata exploatare.

Rulment pinion atac New Holland 3010S - corect executat in uzinele Carraro!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor New Holland 3010S are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest rulment pinion atac New Holland 3010S va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura