Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor New Holland TVT170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TVT170
Cod produs
BIV6MTH0-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac New Holland TVT170 - in depozit, gata de livrare! Nu trebuie sa astepti prea mult pentru a-ti relua activitatea. Vei monta rulmentul original imediat! Ne poti telefona sau completezi formularul de pe site! Merita sa apelezi la calitatile sale tehnice de piesa de schimb originala! Specialistii recomanda acest produs pentru ca este extraordinar de eficient datorita prelucrarii excelente. Doar Carraro este capabil sa faca astfel de componente care sa straluceasca prin miile de calitati pe care le au!

Ai nevoie de detalii tehnice? La noi ai consultanta tehnica gratuit! Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura pinionului de atac o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa. Iti spunem ca trebuie sa te gandesti serios sa schimbi si simeringul de etansare la locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Iar daca te confrunti si cu alte probleme tehnice, poti cere un sfat consultantilor nostri. Iti ofera gratuit solutii tehnice si informatii!

Rulment pinion atac New Holland TVT170 - rezultate pozitive garantate!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor New Holland TVT170 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac New Holland TVT170 pe care il doresti!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura