Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor New Holland TD4020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TD4020
Cod produs
2NTF0B4E-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac New Holland TD4020 este foarte bine realizat! Fara cusur si cu o atentie la fiecare detaliu. Carraro se ocupa de fabricarea acestui element ce ajuta la buna functionare a sistemului de transmisie. A incantat pe fiecare client care l-a incercat! Este rezistent si reprezinta o investitie sigura pe care si-o doreste fiecare! Nu mai faci aceeasi reparatie prea curand pentru ca rezista la solicitari intense si uzura! Sa stii ca poti obtine toate informatiile de care ai nevoie de la asistentii nostri! Suna!

Rulmentul trebuie montat impreuna cu un alt rulment. Astfel, se va realiza o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa al pinionului de atac. Sa faci si schimbul simeringului de la puntea din fata, in locul in care intra pinionul de atac. Sunt multe sfaturi care ti-ar prinde bine in intretinerea echipamentului, ce-ar fi sa ne suni? Beneficiezi in cadrul companiei noastre de consultanta tehnica gratuita de fiecare data cand intampini probleme la utilaj.

Rulment pinion atac New Holland TD4020 - piesa care te intereseaza!
Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor New Holland TD4020 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Acest rulment pinion atac New Holland TD4020 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura