Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland 8340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8340
Cod produs
8KFP35WS-A-AT
Out Of stock
Descriere
Nu mai pierde vremea comparand oferte peste oferte! Piata e plina, intr-adevar, dar nu tot ce zboara se mananca. Daca nici tu nu te multumesti cu jumatati de masura, acest rulment butuc New Holland 8340 este alegerea ideala pentru tine. Fiabil si extrem de rezistent, gratie tehnologiei de ultima generatie pe care o are la baza, este pregatit sa infrunte cele mai dure provocari. Este o piesa originala Carraro remarcabila! Nu te va dezamagi!

Exploreaza intreaga noastra oferta! Produsele pe care ti le oferim satisfac si cele mai fine exigente. Nu facem compromisuri in privinta calitatii si ne imbunatatim in permanenta serviciile pentru a-ti fi de un real ajutor. Caci da, la noi gasesti mai mult decat piesele de schimb necesare utilajului tau. Ne-am gandit la toate complicatiile pe care le presupun defectiunile si am luat pozitie impotriva lor. Iti oferim o serie de servicii conexe pentru a depasi mult mai usor orice obstacol tehnic. Suna-ne si descopera cum te putem ajuta!

Rulment butuc New Holland 8340 - un ajutor de nadejde pentru o transmisie impecabila!
Data fiind importanta rulmentilor in arhitectura utilajului tau, calitatea lor joaca un rol pe masura in ecuatie. Sunt piloni de baza in sistemul de transmisie, rulmentul de butuc fiind responsabil cu miscarea rotilor. El preia greutatea utilajului si o transfera catre acestea, permitandu-le rotirea in fata sau in spate, dupa caz. Rulmentul nostru are un design special care face ca frictiunea sa fie scazuta, astfel incat componentele sa fie mai putin expuse uzurii. Chiar si consumul de combustibil este mai redus. Sarcinile dificile si lubrifierea deficitara afecteaza in timp performantele rulmentilor. Ca sa te bucuri cat mai multa vreme de ajutorul si calitatile rulmentului, asigura-te ca nu duce lipsa de lubrifiere.

Iti limpezim orice neclaritate!
O problema tehnica nu vine niciodata singura. Starneste o multime de intrebari si te face sa te agiti in cautarea solutiei potrivite pentru o remediere cat mai eficienta si, daca se poate, rapida. Venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta tehnica! Orice dilema ai avea, vei gasi raspunsul in doi timpi si trei miscari. Echipa noastra de specialisti se documenteaza in permanenta si sintetizeaza pentru tine toate informatiile relevante in problema tehnica pe care o intampini. Cere-ne ajutorul, nu te costa nimic! Consultanta este din partea casei!

Garantie
Calitatea acestui rulment butuc pentru tractor New Holland 8340 este garantata! Gasesti in interiorul coletului, alaturi de factura, un certificat de garantie valabil timp de 6 luni de la data achizitiei, care te protejeaza de eventualele defecte de fabricatie. Nu credem ca va fi cazul sa te folosesti de el, insa e bine sa stii de existenta sa.

Livrare
Stim cat de pretios este timpul tau si nu ti-l vom irosi. Vei primi acest rulment butuc New Holland 8340 cat ai bate din palme! Ia legatura cu noi online sau telefonic si ti-l expediem de indata prin curier rapid. De asemenea, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Rulmentii se inlocuiesc in pereche, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Ca sa fii sigur de reusita interventiei, cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la un profesionist, care va sti ce are de bifat pentru o functionare impecabila. Este un moment prielnic pentru a arunca o privire si asupra elementelor conexe. Ar fi bine sa refaci etanseitatea ansamblului inlocuind si simeringul de butuc, sa stii una si buna si sa scapi de o grija. La cerere, iti putem asigura interventii tehnice punctuale sau complexe, inclusiv la punctul de lucru al utilajului tau. Spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura