Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland T6050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6050
Cod produs
E1KMAPUH-A-AT
Out Of stock
Descriere
Care-i baiul? Un rulment dezertor? Si-o fi epuizat resursele si a venit vremea sa abandoneze lupta. Dar nu-ti fa griji! Solutia pe care o cauti este chiar aici, la un pas de tine! Pregateste-te sa fii surprins de calitatile acestui rulment butuc New Holland T6050 din oferta noastra. Este o piesa de inalta calitate care iti va oferi performante remarcabile vreme indelungata. Rezistenta si fiabilitatea sa sunt excelente, iar asta se datoreaza tehnologiei inovatoare concepute de Carraro. Mergi la sigur cu asa piesa!

Iar de mai ai nevoie si de alte componente, sunt prin preajma si ele, arunca o privire sau mai multe. Sau, si mai simplu, ia direct legatura cu unul dintre consultantii nostri! Scutesti si timp, si energie si, de ce nu?, si ceva bani. Caci vei primi recomandari personalizate de remediere, menite a-ti maximiza eficienta. Suna-ne!

Rulment butuc New Holland T6050 - indispensabil tractorului tau!
Te-ai intrebat pana acum ce-o fi si cu rulmentii astia de se bucura de asa mare popularitate? E drept ca nu sunt inventii recente, dimpotriva, insa evolutia tehnica si-a pus amprenta si asupra lor, cu rezultate excelente. Rulmentul de butuc inlesneste miscarea rotilor utilajului tau, asigurand transferul de greutate al utilajului catre acestea. Permite asadar deplasarea catre fata sau spate, inclusiv la viteze mari. Iar cel pe care ti-l propunem a fost considerabil imbunatatit fata de antecedentii sai. Designul special pe care il are minimizeaza frecarea si impactul ei asupra componentelor. Ca sa te bucuri si mai mult timp de performantele sale, te sfatuim sa ii asiguri o lubrifiere optima din toate punctele de vedere.

Ai nevoie de ajutor?
Un sfat potrivit la momentul potrivit poate preveni multe neplaceri. Iar daca vine din partea unor specialisti, e si mai bine. Venim in sprijinul tau cu un serviciu special de consultanta! Problemele tehnice pe care le intampini isi vor gasi lesne rezolvare apeland la consultantii nostri. Sunt bine pregatiti si primesc cu entuziasm orice provocare. Identifica solutiile cele mai eficiente pentru tine, pornind de la particularitatile utilajului tau. Bucura-te si tu de avantajele pe care ti le oferim! Consultanta nu te costa nimic! Contacteaza-ne!

Garantie
Pentru acest rulment butuc pentru tractor New Holland T6050 beneficiezi de 6 luni garantie de la data achizitiei, care te protejeaza de eventualele, desi putin probabilele, defecte de fabricatie. Certificatul de garantie si factura le regasesti in interiorul coletului. Pastreaza-le, just in case!

Livrare
Cand vine vorba de livrare, graba nu mai strica treaba. Ne asiguram ca acest rulment butuc New Holland T6050 porneste iute la drum catre tine. Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu noi online sau telefonic. Il vei primi super rapid, prin curier, sau poti veni chiar tu dupa el la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca-ti este mai comod asa.

Montaj
Acorda montajului atentia cuvenita, pentru a-ti proteja investitia si a te putea bucura ulterior de o functionare impecabila. Nu te incurca cu orice surubar de ocazie! Sunt chichite pe care doar specialistii le cunosc si care sunt esentiale pentru succesul interventiei. Rulmentii se inlocuiesc in pereche, ia in calcul acest aspect. Si iti recomandam si o verificare a etanseitatii ansamblului, ca sa nu te trezesti cu surprize pe parcurs. O inlocuire a simeringului de butuc poate fi un pas inaintea unor noi probleme tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in privinta montajului, spune-ne si iti trimitem un mecanic priceput!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura