Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland T5.75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T5.75
Cod produs
FO9IEAH5-AT
Out Of stock
Descriere
Cum e? Dificultati in deplasare, zgomote metalice? Tractorul tau are nevoie de ceva imbunatatiri, pesemne a cedat vreun rulment si e cazul sa intervii. Acest rulment butuc punte fata New Holland T5.75 la care te-ai oprit acum poate fi solutia salvatoare pentru problema tehnica pe care o intampini. Nu doar ca arata atat de bine, dar isi face treaba excelent, chiar si in cele mai dificile conditii. Calitatea superioara Carraro nu se dezminte nici de aceasta data!

Daca nu te multumesti cu putin, ofera-i utilajului tau o intretinere exemplara, cu piese de cea mai buna calitate si interventii tehnice pe masura, la momentul potrivit. Fiecare utilaj are particularitatile sale, de aceea iti recomandam sa te consulti cu specialistii nostri asupra a ce ar trebui sa faci concret. Dispunem si de produsele de care ai nevoie, toate ireprosabile, dar si de o echipa pasionata de utilaje, pentru a-ti putea oferi tot suportul tehnic de care ai nevoie. Nu mai sta pe ganduri, suna-ne!

Rulment butuc punte fata New Holland T5.75 - rezistenta, fiabilitate, calitate superioara!
Componente indispensabile in sistemul de transmisie, rulmentii asigura transferul de greutate al utilajului catre roti si permit invartirea rotilor in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Rulmentul acesta are un design inovator care minimizeaza frecarea la imbinarea dintre roata si axul utilajului tau, pentru o protectie sporita a componentelor si un plus de siguranta. Lubrifierea este esentiala pentru functionarea optima a rulmentilor, care au de-a face cu sarcini dificile adesea. Nu uita sa-l lubrifiezi din cand in cand si te vei bucura din plin de performantele noului rulment.

Cand ai dubii sau dificultati, da-ne de veste!
Orice defectiune este o corvoada. Alergatura, timp pierdut, dileme, stres, nervi - stim cu ce te confrunti. De aceea ne-am propus sa simplificam un pic lucrurile, incat sa poti rezolva problema fara sa treci prin atatea neplaceri. Punem la bataie calitate, pasiune, inspiratie si promptitudine pentru a alunga stresul, grijile si consumul inutil de timp si energie. Serviciul nostru de consultanta gratuita te va scuti de multe batai de cap si iti va oferi garantia unor solutii competente, eficiente si avantajoase, pentru orice problema tehnica pe care o intampini. Contacteaza-ne!

Garantie
Nu risti nimic! Acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland T5.75 beneficiaza de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie. Astfel de situatii sunt foarte rare, dar, pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Urgenta ta, prioritatea noastra! Iti livram acest rulment butuc punte fata New Holland T5.75 cat ai zice peste! Trebuie doar sa ne contactezi online sau telefonic si porneste catre tine. Iar daca ai chef sa ne faci o vizita, te asteptam la sediul nostru de langa Bucuresti!

Montaj
Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, iti recomandam sa incredintezi interventiile tehnice unor persoane calificate. Sunt chichite pe care profesionistii le stiu cel mai bine si e pacat sa pierzi timp pretios cu un montaj de mantuiala. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata, intre reductor si fuzeta si cel mai bine este sa ii inlocuiesti si perechea. De asemenea, te sfatim sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind simeringul de butuc, daca tot esti la capitolul asta. Ai nevoie de un mecanic priceput? Spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura