Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland TL70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TL70
Cod produs
8S6ATV1R-AT
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine un rulment butuc punte fata New Holland TL70 de toata isprava (si frumusetea), pregatit de fapte mari. Iti va satisface pe deplin asteptarile, caci este super rezistent si fiabil, gratie metalului special din care a fost fabricat, la cele mai inalte standarde de calitate. O piesa de top ce poarta amprenta Carraro! Mergi la sigur cu el!

Nu te lasa coplesit de defectiuni! Avem solutii, oricat de complicata ti-ar fi problema tehnica, iar piesele noastre sunt de cea mai buna calitate, incat vei imbunatati semnificativ performantele utilajului tau. Apeleaza cu incredere la noi ori de cate ori intampini dificultati tehnice! Specialistii nostri iti stau la dispozitie si sunt pregatiti sa te scoata din impas!

Rulment butuc punte fata New Holland TL70 - un ajutor de nadejde!
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Rulmentul acesta asigura transferul de greutate al utilajului catre roti, contribuind din plin la efectuarea in conditii optime a transmsiei. Are un design inovator care asigura o frecare redusa, protejand astfel componentele conexe, si iti garanteaza si economie la combustibil.  Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau. Cand constati zgomote metalice suspecte ori o miscare improprie a utilajului tau, arunca o privire asupra rulmentilor. E foarte probabil ca de acolo sa porneasca problema.

Consultanta la un click distanta! Sau telefonic, cum preferi!
De multe ori poti avea nevoie de lamuriri suplimentare ori de un sfat cand defectiunea iti pare prea complexa si nu reusesti sa-i descalcesti itele. Alteori nu esti convins de compatibilitatea unei piese ori nu stii daca e cazul sa o schimbi sau ba. Pentru astfel de situatii si pentru altele asemenea, iti vine in ajutor serviciul nostru de consultanta. Nu te costa nimic, in schimb iti aduce o multime de beneficii. Contacteaza-ne si vei vedea diferenta!

Garantie
Pentru acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland TL70 ai si o garantie care acopera eventualele, dar putin probabilele, defecte de fabricatie. Certificatul care atesta garantia este valabil 6 luni de la data achizitiei si il regasesti in colet, alaturi de factura.

Livrare
Stim ca-l vrei cat mai rapid, si ne conformam. O data ce te-ai decis, ia legatura cu noi telefonic sau online si acest rulment butuc punte fata New Holland TL70 porneste catre tine prin curier rapid. Dar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Calitatea montajului face de multe ori diferenta. Chiar si cea mai calitativa piesa poate fi compromisa daca incape pe mainile unui ageamiu. Decat sa-ti pierzi si timpul, si banii, apeleaza din start la un profesionist. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata si cel mai bine este sa inlocuiesti si perechea sa, pentru a te asigura de cele mai bune rezultate. De asemenea, iti recomandam sa refaci etanseitatea ansamblului inlocuind si simeringul de butuc. Ai nevoie de ajutor in privinta montajului? Da-ne de veste! Trimitem la tine o echipa de incredere!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura