Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland TN85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TN85
Cod produs
OHR8MWGJ-AT
Out Of stock
Descriere
Nu te crampona de un rulment uzat, o rezolvam de indata! Avem o sumedenie de astfel de componente, iar calitatea lor este ireprosabila. Acest rulment butuc punte fata New Holland TN85 la care te-ai oprit acum va remedia defectiunea cum nu se poate mai bine, caci este un produs fiabil si super rezistent. Fabricat de compania Carraro la cele mai inalte standarde de calitate, iti va satisface pe deplin toate asteptarile. Este perfect compatibil si cu modelele New Holland TN85A, New Holland TN85DA, New Holland TN85FA si New Holland TN85SA.

Orice defectiune ai intampina, vei gasi la noi toate resursele necesare pentru a scapa de ea rapid si eficient, cu rezultate durabile. Punem mare accent pe calitate in tot ceea ce facem, fapt care se reflecta atat asupra produselor, cat si asupra serviciilor noastre. Colaborarea noastra iti va aduce o multitudine de beneficii. Discuta cu specialistii nostri!

Rulment butuc punte fata New Holland TN85 - o alegere inspirata!
Rulmentii ajuta la functionarea corecta a grupului reductor, asigurand transferul optim al greutatii catre rotile utilajului tau. Designul inovator al acestui rulment asigura o frecare mai redusa in timpul deplasarii, dar si ceva economie la combustibil. Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau. Cand constati zgomote suspecte in timpul deplasarii, cu precadere cand accelerezi, este foarte probabil sa fi cedat un rulment. Fii cu ochii pe ei si inlocuieste-i la timp pe cei uzati!

Comunicarea este cheia multor probleme! Contacteaza-ne!
Apeleaza la noi cand ai o dilema, te ajutam sa-i dai de cap in doi timpi si trei miscari. Poate nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese sau nu reusesti sa depistezi cauza unei defectiuni - vei gasi la noi raspunsurile de care ai nevoie, dar si ceva in plus. Caci specialistii nostri intr-ale utilajelor vor identifica remediile potrivite problemelor cu care te confrunti si iti informatii pretioase despre nevoile utilajului tau. Si nu-ti fa griji, nu te costa nimic! Consultanta este gratuita!

Garantie
Comanda cu incredere, nu risti nimic! Pentru ca acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland TN85 este insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar totusi, pentru orice eventualitate, pastreaza documentele necesare pe care le gasesti in interiorul coletului.

Livrare
L-ai vazut, ti-a placut, si acum il vrei utilajul tau. De-ar fi vorba doar de placere, ar fi cum ar mai fi, insa stim ca ai mare nevoie de el cat mai rapid. Nu-ti fa griji, acest rulment butuc punte fata New Holland TN85 ajunge la tine super rapid! Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic, iar el porneste catre tine. Sau poti veni chiar tu dupa el la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Sa-ti dam un pont - montajul este esential pentru performantele piesei de schimb. De aceea ai nevoie de un profesionist care sa execute operatiunea. Nu are rost sa risti, caci te poti trezi cu surprize neplacute. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata, intre reductor si fuzeta si, pentru rezultate maxime, ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. De asemenea, ca tot esti pe felie, verifica si etanseitatea ansamblului. Iti recomandam sa inlocuiesti si simeringul de butuc, sa stii una si buna.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura