Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland 5630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 5630
Cod produs
BXSH4EMI-AT
Out Of stock
Descriere
Rulmentii sunt expusi unei solicitari intense si e firesc sa cedeze pana la urma. Insa, din fericire, avem solutia salvatoare pentru tine! Un rulment butuc punte fata New Holland 5630 de toata isprava si frumusetea, capabil sa faca fata celor mai solicitante conditii de exploatare. A fost fabricat dintr-un metal super rezistent, care ii confera puteri sporite si fiabilitate de exceptie. Un produs original Carraro de care vei fi super multumit! Compatibil si cu modelul New Holland 5630IND.

Fii atent la semnalele utilajului tau si, cand constati ceva suspect, nu amana luarea masurilor necesare. Vei gasi la noi orice piesa ti-ar trebui pentru a-l insanatosi, iar calitatea acestora iti va satisface toate exigentele. In plus, specialistii nostri iti ofera suport tehnic adaptat nevoilor tale, incat sa actionezi cat mai eficient pentru obtinerea performantei dorite. Suna-ne!

Rulment butuc punte fata New Holland 5630 - o alegere inspirata!

Misiunea rulmentilor este destul de complicata, pentru ca rolul lor este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Ei permit invartirea rotii in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Designul inovator al acestui rulment pe care ti-l propunem garanteaza o frecare redusa la imbinarea dintre roata si axul masinariei tale, prelungind astfel viata componentelor si, implicit, a utilajului. Ca sa mentii totul in parametri optimi, ai grija si de lubrifiere, caci rulmentii au mare nevoie de ea. Sunt piese de care nu te poti lipsi si, prin tot ceea ce fac, reduc si consumul de combustibil.

Esti in impas? Contacteaza-ne!

Ai la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita! Cand nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, ori nu stii ce face o anumita piesa sau in cazurile in care nu dai de cap vreunei defectiuni si ai nevoie de ajutor in gasirea solutiei, specialistii nostri iti ofera raspunsurile de care ai nevoie. Iti va fi mult mai usor sa gestionezi problemele tehnice fiind bine informat, fara dubii, fara nelamuriri. Apeleaza la noi cu incredere, avem grija sa scapi de griji!

Garantie

Parca altfel vezi lucrurile cand un produs este insotit de un certificat de garantie, iar pentru acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland 5630 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar avea defecte de fabricatie. Fie vorba-ntre noi, sunt foarte rare astfel de situatii, insa documentele necesare le vei regasi in interiorul coletului.

Livrare

Urgenta ta e prioritara pentru noi! Ne vom misca super rapid, incat acest rulment butuc punte fata New Holland 5630 sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic si noi ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Montaj

Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata, intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, ca sa ai o etansare perfecta a ansamblului reductor. Evita neplacerile pe care ti le poate aduce un montaj impropriu apeland la profesionisti care iti ofera garantia calitatii manoperei efectuate. E mai sigur, mai eficient si acum mai simplu, caci iti putem recomanda un mecanic de incredere din zona ta de activitate.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura