Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland TL55

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TL55
Cod produs
OFSKD3XU-AT
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc punte fata New Holland TL55 iti va asigura o remediere eficienta si durabila, caci este o componenta impecabila, ce da dovada de rezistenta sporita chiar si in conditii dificile de exploatare. Este fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde de calitate, dintr-un un metal special, super rezistent, incat iti va oferi un plus de eficienta pe termen lung. Singura ta grija va fi sa-l lubrifiezi corespunzator.

Exploreaza intreaga noastra oferta! Nu facem rabat la calitate, vei descoperi o gama generoasa de piese de schimb nemaipomenite. Astfel, orice problema tehnica intampini, iti vom oferi de indata cele mai eficiente solutii de remediere. Ne pliem pe nevoile tale! Expune-ne pe scurt situatia, iar consultantii nostri iti vor furniza toate informatiile necesare ca sa iasa treaba buna. Suna-ne!

Rulment butuc punte fata New Holland TL55 - o piesa de cursa lunga!
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Rulmentul acesta asigura transferul de greutate al utilajului catre roti, contribuind din plin la efectuarea in conditii optime a transmsiei. Are un design inovator care asigura o frecare redusa, protejand astfel componentele conexe, si iti garanteaza si economie la combustibil.  Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau. Cand constati zgomote metalice suspecte ori o miscare improprie a utilajului tau, arunca o privire asupra rulmentilor. E foarte probabil ca de acolo sa porneasca problema.

Consultanta la un click distanta! Sau telefonic, cum preferi!
De multe ori poti avea nevoie de lamuriri suplimentare ori de un sfat cand defectiunea iti pare prea complexa si nu reusesti sa-i descalcesti itele. Alteori nu esti convins de compatibilitatea unei piese ori nu stii daca e cazul sa o schimbi sau ba. Pentru astfel de situatii si pentru altele asemenea, iti vine in ajutor serviciul nostru de consultanta. Nu te costa nimic, in schimb iti aduce o multime de beneficii. Contacteaza-ne si vei vedea diferenta!

Garantie
Pentru acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland TL55 ai si o garantie care acopera eventualele, dar putin probabilele, defecte de fabricatie. Certificatul care atesta garantia este valabil 6 luni de la data achizitiei si il regasesti in colet, alaturi de factura.

Livrare
Stim ca-l vrei cat mai rapid, si ne conformam. O data ce te-ai decis, ia legatura cu noi telefonic sau online si acest rulment butuc punte fata New Holland TL55 porneste catre tine prin curier rapid. Dar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Calitatea montajului face de multe ori diferenta. Chiar si cea mai calitativa piesa poate fi compromisa daca incape pe mainile unui ageamiu. Decat sa-ti pierzi si timpul, si banii, apeleaza din start la un profesionist. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata si cel mai bine este sa inlocuiesti si perechea sa, pentru a te asigura de cele mai bune rezultate. De asemenea, iti recomandam sa refaci etanseitatea ansamblului inlocuind si simeringul de butuc. Ai nevoie de ajutor in privinta montajului? Da-ne de veste! Trimitem la tine o echipa de incredere!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura