Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte fata New Holland T6050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T6050
Cod produs
IPXEFUNO-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu e un moment prea placut, ca asa-i cand mai cedeaza cate o piesa si utilajul tau prezinta simptome neplacute. Rezolvam si cu zgomotele si cu vibratiile acelea enervante, cu ajutorul acestui rulment butuc punte fata New Holland T6050 impecabil! Iti va revigora utilajul si ai sa vezi cum se va misca din nou usor si fluid, ca sa-ti poti executa lucrarile in cele mai bune conditii. Pauzele lungi si dese nu-s cheia marilor succese, iar piesa aceasta iti va asigura o functionare indelungata, fara intreruperi inoportune. Doar sa nu uiti sa-l lubrifiezi la rastimpuri. Mizeaza pe calitatea superioara Carraro!

Orice problema tehnica intampini, vei gasi la noi cele mai eficiente remedii. Vrem sa te ajutam sa iesi din impas simplu, rapid, eficient. De aceea iti oferim si suport tehnic tintit pe nevoile tale. Serviciile noastre iti vor aduce un plus de eficienta! Suna-ne si discuta cu specialistii nostri!

Rulment butuc punte fata New Holland T6050 - pentru performanta indelungata!
Pare o piesa simpla si nici prea mare nu este, insa misiunea rulmentului nu e deloc usoara. Intreaga greutate a utilajului il apasa si el trebuie sa o transfere optim catre roti, astfel incat acesta sa se poata misca impecabil. Designul sau inovator asigura o frecare redusa, ceea ce confera protectie celorlalte componente ale ansamblului, dar iti aduce si economii de combustibil. Pentru a-i mentine eficienta si calitatile la nivel maxim, asigura-i o lubrifiere corespunzatoare si cantitativ, si calitativ. Conteaza!

Avem grija sa scapi de griji!
Intelegem prin ce treci cand intampini probleme tehnice, caci ele vin la pachet cu o sumedenie de batai de cap si neplaceri. Sa nu mai vorbim de cheltuieli. Insa daca ai la indemana ingredientele potrivite, obstacolele sunt mai usor de depasit. Un ingredient-cheie este serviciul de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Te va scuti de o multime de eforturi si te va ajuta sa imbunatatesti performantele utilajului tau cu costuri minime. Profita si tu! Contacteaza-ne!

Garantie
Cu acest rulment butuc punte fata pentru tractor New Holland T6050 mergi la sigur, calitatea sa este garantata, caci vrem sa ne asiguram ca esti pe deplin multumit. Ai 6 luni garantie de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie pe care le-ar putea avea. Extrem de rar se intampla, insa pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Livrare
Iti intelegem perfect urgenta, nu-ti fa griji! Acest rulment butuc punte fata New Holland T6050 porneste catre tine imediat ce plasezi comanda online sau telefonic si il vei primi super rapid, prin curier. De asemenea, il poti ridica si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona.

Montaj
Protejeaza-ti investitia asigurandu-te ca montajul este efectuat in cele mai bune conditii, cu simtul raspunderii. Un profesionist este cea mai buna alegere, daca vrei ca rezultatul interventiei sa fie pe masura asteptarilor tale si sa fii ferit de alte neplaceri. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din fata, intre reductor si fuzeta. Ideal ar fi sa ii inlocuiesti si perechea, astfel te asiguri ca totul va merge ca pe roate. Pentru maxima eficienta, inlocuieste si simeringul de butuc, astfel ca etanseitatea ansamblului sa fie perfecta. La cerere, te ajutam in privinta montajului, chiar si la punctul de lucru al utilajului tau.

Specificatii tehnice
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura