Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor New Holland T7540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7540
Cod produs
FLE5HYXV-A-AT
Out Of stock
Descriere
Iti face probleme rulmentul? Hai sa te scapam de belea! Tractorul tau isi va recapata agilitatea gratie acestui rulment butuc New Holland T7540 zdravan si fiabil pe care ti-l propunem. Infrunta sarcinile dificile fara probleme, fiind conceput pentru o durata extinsa de exploatare. N-are sa se lase prea usor in fata uzurii, mai ales daca ai si grija sa il lubrifiezi corespunzator. Cu o piesa originala Carraro mergi la sigur!

Exploreaza intreaga noastra oferta! Ai la dispozitie o gama generoasa de astfel de componente de top, remedii excelente cand defectiunile iti impresoara utilajul. Mai mult, vei beneficia de asistenta din partea specialistilor nostri, pentru a avea siguranta ca faci alegerile potrivite la momentul potrivit. Suna-ne! Poate fi simplu sa iti mentii utilajul in forma!

Rulment butuc New Holland T7540 - un ajutor pretios!
Rulmentul de butuc joaca un rol esential in structura utilajului tau, fiind parte importanta a transmisiei finale. El preia greutatea utilajului transferand-o catre roti si le inlesneste acestora miscarea dupa cum este necesar, in fata, in spate, chiar si la viteze mari. Cel pe care ti-l propunem noi vine cu o inovatie in materie de design (si nu numai), care face ca frictiunea sa fie considerabil redusa. Astfel, este mai greu sa se insinueze uzura, ba chiar si consumul de combustibil este mai redus. Pentru a-i mentine eficienta si a-i prelungi durata de viata, iti recomandam sa ii asiguri o lubrifiere corespunzatoare.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Insotim oferta noastra complexa de produse de top cu un set de servicii conexe menite a-ti usura misiunea. Intre acestea, cel de consultanta se bucura de o mare popularitate si apreciere din partea clientilor nostri. Echipa noastra de specialisti te ajuta cu identificarea pieselor potrivite si iti furnizeaza toate informatiile relevante pentru problemele tehnice pe care le intampini. Vei primi ponturi utile legate de montaj si mentenanta, ca sa te bucuri de o remediere completa si eficienta a defectiunii. Orice dilema sau nelamurire ai avea, ti-o poti clarifica de indata. Contacteaza-ne! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!

Garantie
Esti perfect acoperit impotriva eventualelor defecte de fabricatie pe care acest rulment butuc pentru tractor New Holland T7540 le-ar putea avea. Certificatul de garantie care il insoteste este valabil timp de 6 luni de la data achizitiei. Putin probabil sa ai nevoie de el, caci astfel de situatii sunt extrem de rare, insa, ca sa te simti in siguranta, regasesti certificatul, alaturi de factura, in interiorul coletului.

Livrare
O zi de lucru pierduta are impact considerabil asupra activitatii tale. Intelegem perfect acest lucru si ne mobilizam incat acest rulment butuc New Holland T7540 sa ajunga la tine super rapid. O data ce ne-ai contactat online sau telefonic, piesa porneste catre tine! Dar daca esti pe aproape si ai chef sa ne faci o vizita, poti ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Acest rulment se monteaza intre in reductor si fuzeta si, pentru a obtine cele mai bune rezultate, iti recomandam sa ii inlocuiesti si perechea. N-ar strica sa verifici etanseitatea ansamblului si, eventual, sa inlocuiesti si simeringul de butuc, responsabil cu acest aspect. Te sfatuim sa apelezi pentru montaj la persoane specializate, care stiu precis ce au de bifat ca sa-ti asigure o functionare impecabila. De ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura