Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor New Holland T7540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T7540
Cod produs
W2A8M6VG-M-MI
Out Of stock
Descriere
Atunci cand ai probleme cu transmisia finala a tractorului tau, un pinion planetar tractor New Holland T7540 este solutia ideala! Este o piesa originala Carraro, deci poti fi sigur ca te va scapa de probleme pentru o lunga perioada de timp! O poti avea chiar maine, la un pret prietenos!
La noi vei gasi o gama completa de solutii si servicii pentru orice problema a utilajelor tale. Beneficiezi nu doar de piese calitative, insotite de certificat de garantie, dar si de livrare rapida si optiuni de montaj! Asa ca suna-ne si hai sa punem bazele unei colaborari de durata!

O piesa de calitate va face mereu diferenta! Acest pinion planetar tractor New Holland T7540 poate fi al tau la un pret excelent!
Pinionul planetar lucreaza intr-un ansamblu de 3 piese identice, care impreuna ajuta la transferarea cuplului, de la planetara catre coroana reductor. Ca in cazul tuturor componentelor Carraro, caracteristica sa de baza este durabilitatea. Tratamentul termic la care a fost supus metalul din care este fabricata il fac sa fie super-solid.

Chiar si asa, dupa o foarte lunga perioada de exploatare, semnele uzurii isi vor face aparitia. Dantura pinionului este portiunea in care apar cel mai adesea deteriorari precum fisuri sau deformari. Astfel de simptome apar datorita uzurii pinioanelor, a socurilor mecanice suferite, sau din pricina patrunderii obiectelor straine la contactul dintre pinioane si coroana de butuc.
Informeaza-te de la cei mai buni!
Esti un client important pentru noi, si vrem sa-ti oferim cele mai bune servicii! Te putem ajuta sa identifici piesele de care ai nevoie, si-ti vom furniza cele mai utile sfaturi pentru realizarea operatiilor de montaj si mentenanta periodica! Acest serviciu de consultanta tehnica specializata este complet gratuit si te va ajuta sa profiti la maxim de utilajele tale!

Nu-i refuza tractorului tau sansa unui pinion planetar tractor New Holland T7540 care merita toata increderea si atentia ta. Este livrat alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Livrarea este super-rapida, deci poti sta linistit, utilajul tau nu va fi inactiv pentru multa vreme! Marea majoritate a coletelor sunt livrate prin curier in termen de 24 de ore, sau poti opta pentru ridicarea comenzii direct de la sediul nostru! Acest pinion planetar tractor New Holland T7540 te va astepta la receptie, iar noua ne-ar face mare placere sa te cunoastem si sa aflam mai multe despre afacerea ta!
Asamblarea componentelor de transmisie este o procedura complexa, asa ca iti recomandam sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de operatiuni. Pozitionarea corecta a tuturor elementelor din cadrul angrenajului trebuie facuta cu grija si cu precizie, iar lubrifierea si etansarea sistemului sunt esentiale pentru a asigura o durata de exploatare indelungata.
Ia aminte si la celelalte componente!
In situatia in care se constata deteriorari la nivelul danturii pinionului, se recomanda verificarea starii in care se afla capul de planetara si coroana de butuc. Daca si acestea prezinta fisuri sau un grad avansat de degradare, ar fi bine sa le inlocuiesti. Pentru etapa de etansare, sfatul nostru este sa se foloseasca oringuri si simeringuri noi. Iar ca ultim punct de interes, recomandam verificarea acelor de rulmenti, pentru a asigura o frecare cat mai mica la nivelul intregului sistem.

Specificatii tehnice:

• Diametrul interior: 49mm
• Diametrul exterior: 101mm
• Inaltime: 46mm
• Dantura: 31 de dinti

Pinionul, in ansamblu de 3 piese identice, face parte din transmisia finala, preluand cuplul de la planetara si transmitandu-l mai departe, catre coroana butucului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura