Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor New Holland 8340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8340
Cod produs
2EGK549Y-RE
Out Of stock
Descriere
Vrei un cap de planetara original, sigur si eficient? Alege atunci acest cap de planetara New Holland 8340 din oferta noastra! Gasesti oricand pe stocul nostru acest cap planetara tractor New Holland 8340 - o piesa de calitate garantata, parte din gama Carraro.

Acesta se face remarcat prin durabilitatea demonstrata, prin calitatea lui si functionarea optima in orice conditii. De asemenea, avand un pret accesibil, din punct de vedere al raportului calitate/ pret acest model constituie cea mai buna alegere.

Cap planetara tractor New Holland 8340 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes! Alege-l cu incredere!

Pentru o reparatie de durata si rezultate foarte bune in activitate, iti sugeram sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta sigur trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, este afectata integritatea pinioanelor.

De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Nu va fi nici o problema, pentru ca toate piesele de care ai avea nevoie se afla pe stoc si vei primi din partea noastra o oferta personalizata! In plus, daca vrei sa verifici inainte de a plasa o comanda compatibilitatea acestora cu utilajul, primesti din partea firmei consultanta tehnica gratuita!

Certificatul de garantie care vine la pachet cu acest cap planetara tractor New Holland 8340 este valabil 6 luni. Stai fara grija!

Trimite-ne datele locatiei tale daca doresti livrare la domiciliu. Durata transportului este de o zi lucratoare, iar plata se achita in sistem ramburs. Astfel, te asiguri de starea piesei si calitatea promisa inainte de efectuarea platii, evitand orice nemultumire in colaborarea noastra.

Poti opta si pentru ridicarea personala din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului, fiindca stocul este permanent disponibil.

Iti putem fi de folos si daca doresti ajutor la montaj, deoarece avem parteneriate cu mecanici din intreaga tara. Serviciile lor constau in interventia rapida la fiecare solicitare, prezentandu-se la punctul tau de lucru chiar si daca apar defectiuni majore la utilaj. Suna si afla mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura