Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor New Holland 7710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7710
Cod produs
QSELOFUY-RE
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unei piese la calitate profesionala si standarde de lucru optime? Daca da, atunci iti recomandam acest cap planetara tractor New Holland 7710 din gama Carraro.

Materialele utilizate pentru fabricarea pieselor din gama Carraro sunt de cea mai buna calitate, gandite sa fie fiabile si sa aduca stabilitate utilajului. De aceea garantam calitatea Carraro chiar si in cele mai dificile conditii.

Acest cap planetara tractor New Holland 7710 il oferim la un super pret si il mentinem prezent pe stoc!

Dorim sa ai la indemana rapid o solutie de calitate maxima, atunci cand trebuie inlocuita piesa uzata. In plus, specialistii nostri iti stau la dispozitie oricand si iti pot face recomandari pentru a te putea bucura de performante maxime, aduse de catre produsul nostru, utilajului tau.

La ACN Piese Utilaje ai consultanta gratuita!

Verifica tot acum si integritatea crucii de planetara. Daca urechile semiplanetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura semiplanetarei este deteriorata, uita-te cu atentie la integritatea pinioanelor. Nu in ultimul rand, iti recomandam inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea semiplanetarei.

Stocul este intotdeauna bine aprovizionat, poti oricand sa plasezi comanda. In functie de nevoile tale, noi iti oferim piesele necesare la un pret personalizat. Contacteaza-ne cat mai repede pentru achizitionarea lor, iar noi iti acordam consultanta tehnica gratuita pentru a ne asigura ca achizitia este una potrivita.

Acest cap de planetara pentru tractor New Holland 7710 beneficiaza de 6 luni de garantie, de la data achizitionarii.

Poti ridica piesa de la noi, din apropierea Bucurestiului, sau poti solicita livrarea la domiciliu. Fiind o firma orientata catre client, iti oferim posibilitatea ca, la plasarea comenzii, sa alegi livrare cu verificare, pentru a putea inspecta produsul inainte de achitarea rambursului.

Ai achizitionat piesa, dar nu stii pe cine sa apelezi pentru montaj? Echipa noastra de mecanici profesionisti iti sta mereu la dispozitie. Iti recomandam sa alegi acest serviciu pentru a te asigura ca piesa este montata corect si te bucuri la maxim de durata de viata si calitatea produsului. Afla mai multe sunand la unul din numerele afisate!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura