Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor New Holland 6640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 6640
Cod produs
5ECZ1BYK-RE
Out Of stock
Descriere
Acest cap planetara tractor New Holland 6640 original a fost dezvoltat pentru a oferi cel mai ridicat randament de lucru, durabilitate si fiabilitate in cele mai dificile conditii de exploatare. Producatorul Carraro fabrica piesele cu mare atentie la materiale si la caracteristicile esentiale necesare. De aceea, iti recomandam componenta cu incredere si mentinem un stoc permanent aprovizionat din care poti o sa ridici imediat ce ai plasat comanda. Profita acum si tu deoarece este cel mai bun pret pe care il poti gasi!

Recomandarea specialistilor nostri este de a verifica si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, verifica cu atentie integritatea pinioanelor.

Cap planetara tractor New Holland 6640 - calitatea face diferenta! Vorbeste acum cu noi!

De asemenea, pentru a ajunge cu utilajul la randament maxim, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Pentru mai multe detalii despre intretinerea corecta a utilajului si identificarea pieselor necesare suna la unul din numerele de telefon afisate! Consilierii nostri iti ofera consultanta tehnica gratuita prin care sa te asiguri de achizitionarea corecta a fiecarei piese comandate.

Un asemenea cap de planetara pentru tractor New Holland 6640 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Poti comanda acum acest cap planetara tractor New Holland 6640 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropierea Bucurestiului.

Iti vei putea programa la noi si montajul piesei, deoarece avem parteneriate cu mecanici experimentati din intreaga tara.
Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.
In afara unui montaj corespunzator, efectuam numeroase tipuri de interventii tehnice, la motor, la sistemul de transmisie sau directie, alezare/ rebucsare punte, reconditionari.
Afla cum poti beneficia si tu de acest serviciu optional, la locul in care iti desfasori activitatea.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura