Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor New Holland 6640

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 6640
Cod produs
1PW92TO8-IA
Out Of stock
Descriere
Opteaza pentru acest rulment grup conic New Holland 6640 din oferta noastra! Este o componenta fabricata din material foarte rezistent! Ai eficienta peste asteptari si daca o montezi cu atentie, chiar va iesi o interventie de succes. Raresti vizitele la mecanic si maresti durata de exploatare a tractorului in conditii de siguranta. Stii de ce? Pentru ca este piesa originala care iti vrea binele! Producatorul Carraro a realizat acest rulment din cel mai bun materia!

In clipa in care ai parte de o astfel de avarie, trebuie sa stii cum sa o remediezi. Inlocuirea rulmentilor va fi mult mai bine sa o faci in pereche. Astfel, miscarea de rotatie a pinionului de atac nu va avea nimic de suferit. Mai exact, nu va prezenta excentricitate fata de axa. Astfel, componentele transmisiei vor fi in siguranta in timpul functionarii. Sa inlocuiesti si simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Inlocuirea aceasta se face odata cu cea a rulmentilor.

Rulment grup conic New Holland 6640 - prelucrat perfect!
Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor New Holland 6640 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest rulment grup conic New Holland 6640 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura