Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor New Holland 8010

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 8010
Cod produs
BK0T4IXY-RE
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un asemenea cap planetara tractor New Holland 8010 din imagini, iti oferim un pret special la cel de pe stoc. Acesta este original Carraro, iar specialistii internationali il recomanda pentru toate caracteristicile esentiale pe care le prezinta. Daca vrei sa beneficiezi si tu de eficienta si puterea acestei piese, ai la dispozitie stocul nostru permanent aprovizionat si ofertele avantajoase!

Ca tot ansamblul sa iti aduca rezultate bune este recomandat sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

Cap planetara tractor New Holland 8010 - oportunitatea de a investi inteligent, pe termen lung!

De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Toate acestea sunt prezente pe stoc, iar daca vrei sa le comenzi suna un consilier pentru a-ti face o oferta personalizata! La contactarea lor primesti si consultanta tehnica gratuita care sa te ajute sa alegi corect fiecare piesa dorita. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Garantia care iti acopera platile suplimentare in cazul unor situatii neprevazute este valabila 6 luni de zile, din momentul achizitiei. Aceasta piesa de schimb dispune de toate actele necesare!

Atat acest cap de planetara pentru tractor New Holland 8010 din imagini, cat si alte piese originale Carraro le poti ridica direct din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului. In schimb, daca esti din alta localitate, poti cere livrarea lor prin curier rapid si le primesti a doua zi lucratoare. Pentru a le verifica inainte de efectuarea platii mentioneaza in cerere de deschiderea pachetului in prezenta curierului.

Tot la noi poti programa si montajul, care sa se desfasoare direct la punctul de lucru al echipamentului. Mecanicii cu care colaboram se prezinta rapid la interventia necesara si executa orice reparatie, indiferent de complexitatea ei. Detalii suplimentare iti ofera consilierii nostri!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura