Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor New Holland 7710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7710
Cod produs
824NDXU1-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac New Holland 7710 - sustine functionarea sistemului de transmisie! Nu te juca cand vine vorba de piesele uzate ale utilajului. Tractorul tau este aliatul tau. Aliatii se sprijina unul pe celalalt si fiecare trebuie sa aiba un castig in urma efortului depus. Ofera-i acest rulment de calitate superioara pe care Carraro il fabrica pe teritoriul Japoniei. Te asiguram ca este piesa capabila sa creasca randamentul tractorului tau imediat! Sa ceri oferta noastra pentru ca produsul are un pret foarte bun!

Ne dorim sa fii un client foarte informat! Expertii nostri vin la tine cu o serie de sfaturi pretioase. Sa faci montarea rulmentilor in pereche. Te asiguri ca miscarea de rotatie a pinionului de atac nu va avea excentricitate fata de axa si nici joc. La fel de corect este sa inlocuiesti si simeringul. Simeringul este elementul care face etansarea la locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Toate informatiile suplimentare se pot accesa in cadrul serviciului gratuit de consultanta tehnica.

Rulment pinion atac New Holland 7710 - din material de calitate superioara!
Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest rulment pinion atac pentru tractor New Holland 7710 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest rulment pinion atac New Holland 7710 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura