Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara New Holland 85805997

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 85805997
Cod produs
D8EZ4I0T-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara New Holland 85805997 - ai gasit exact ce cautai! O componenta originala Carraro la un pret bestial! Poate fi a ta daca o comanzi telefonic sau online! In 24 de ore este la tine! Semiplanetara vine insotita de garantie, dar iti garantam cu nici nu vei avea nevoie de ea. Piesa este perfect executata. Pentru a beneficia de o reparatie completa, odata cu planetara, recomandarea noastra este sa inlocuiesti si bucsa si simeringul de etansare din fuzeta.

Singura ta scapare din hatisul cautarilor de piese de schimb pentru echipamentul tau este sa ne contactezi pe noi! Acest sprint pe care il faci printre mii de piese este extrem de obositor. Noi iti punem la dispozitie serviciul de consultanta. Apeland la consultantii nostri tehnici, afli detaliile necesare unei achizitii perfecte. Si am uitat sa mentionam ca acest serviciu este gratuit, nu trebuie sa platesti pentru sfaturile legate de mentenanta sau motaj. Ne dorim doar sa fii multumit de ceea ce cumperi!

Cap planetara New Holland 85805997 - la noi gasesti numai piese de calitate!

Odata cu inlocuirea piesei, recomandarea noastra este sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt deteriorate, este vitala schimbarea crucii de planetara, pentru o reparatie completa si durabila. Daca dantura planetarei nu mai este intr-o stare optima, recomandarea noastra este sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. Consilierii tehnici ai firmei iti pot oferi toate informatiile necesare in acest sens!

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Cap planetara New Holland 85805997 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Cap planetara New Holland 85805997 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura