Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara New Holland 9968061

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 9968061
Cod produs
GTXZ782J-RE
Out Of stock
Descriere
Acest cap planetara New Holland 9968061 prezentat in imagini este un articol ce face parte din gama produselor Carraro. Ele sunt recunoscute in intreaga lume pentru beneficiile asociate. Alege si tu aceasta piesa de schimb din oferta noastra si vei fi pe deplin multumit! Tocmai din acest motiv, noi mentinem un stoc permanent aprovizionat, ca si tu sa poti intra in posesia piesei in cel mai scurt timp. In plus, oferim un pret foarte bun si garantie la achizitionarea acestuia.

Cap planetara New Holland 9968061 - calitatea sa superioara vorbeste de la sine!

Capul de planetara are rolul de a eficientiza modul de functionare a utilajului, asigurand in acelasi timp un mediu sigur de lucru. De aceea este realizat din materiale cu rezistenta ridicata, pentru ca exploatarea sa fie de durata si optima, indiferent de conditii.

Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie!

Pentru a fi sigur ca ajungi la performanta dorita, iti recomandam sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. In plus, este recomandata si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta, odata cu schimbarea semiplanetarei. In urma acestor verificari, consilierii nostri tehnici te vor ajuta la identificarea pieselor necesare si se vor ocupa prompt de comanda ta. Suna la unul din numerele de telefon afisate pentru mai multe detalii!

Garantia primita la achizitionarea acestui cap de planetara New Holland 9968061 este valabila 6 luni de zile. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pentru a ajunge in localitatea ta a doua zi lucratoare, plaseaza comanda chiar acum. Serviciile de curierat se vor ocupa de transportul piesei si vor incasa rambursul, dupa verificarea coletului. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala a acestui cap planetara New Holland 9968061 din imagini, prezentandu-te la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj sau doresti sa remediezi toate defectiunile aparute la utilaj, contacteaza-ne acum!
Colaboram cu numeroase ateliere mobile si mecanici specializati din intreaga tara, deci vom putea sa trimitem rapid un specialist catre locul in care iti desfasori activitatea. Mai mult, ii poti solicita acestuia diverse interventii tehnice: montajul piesei achizitionate de aici, revizii periodice, reparatiile necesare echipamentului tau, chiar reconditionari partiale sau complete.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura