Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara Fiat Hitachi 9968061

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi 9968061
Cod produs
CLBP38FU-RE
Out Of stock
Descriere
Acest cap planetara Fiat Hitachi 9968061 este destinat unei exploatari de durata a utilajului, datorita rezistentei sale indelungate. Si asta pentru ca este o componenta originala Carraro, cu care in mod sigur vei avea eficienta maxima in lucru si o siguranta sporita. De asemenea, beneficiezi de el la un pret avantajos daca ne trimiti cererea ta si, in plus, datorita stocului permanent disponibil, vei putea realiza schimbul rapid.

Cap planetara Fiat Hitachi 9968061 - calitatea sa superioara nu poate fi contestata!

Pentru a te asigura ca ajungi cu utilajul in stare perfecta de functionare, iti recomandam sa verifici integritatea crucii de planetara. Aceasta trebuie inlocuita daca urechile planetarei vechi sunt uzate. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor. Mai mult, recomandam si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta, odata cu schimbarea planetarei.

Grija noastra pentru clienti este una aparte!

Dispunem de toate piesele necesare unei reparatii complete, deci nu ezita sa ne mentionezi in cerere de ce ai nevoie, pentru a ajunge la performantele dorite. In plus, iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie si, in final, vei primi din partea noastra o oferta personalizata, in acord cu nevoile tale de piese de schimb! Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea!

Garantia primita la achizitionarea unui astfel de cap de planetara Fiat Hitachi 9968061 va fi valabila 6 luni de zile. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livrarea coletului cu acest cap planetara Fiat Hitachi 9968061 comandat se realizeaza prin serviciile de curierat rapid, care pot ajunge a doua zi lucratoare. Curierul va incasa rambursul dupa ce verifici piesele din colet, pentru a te asigura ca le primesti in stare perfecta. De asemenea, poti opta si pentru ridicarea personala a pachetului, prezentandu-te la punctul nostru de lucru din apropierea Bucurestiului.

Dupa achizitionarea pieselor mecanicii nostri iti pot veni in ajutor la montaj. La cerere, ei pot efectua si alte reparatii necesare, indiferent de complexitatea lor.
Credem ca daca vei alege sa profiti de oferta noastra - piese si asistenta tehnica - vei beneficia de o reparatie de durata.
Alegerea iti apartine, noi doar suntem la dispozitia ta sa iti dam amanunte si sa iti punem la dispozitie specialisti.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura