Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB90
Cod produs
38VP7F1R-RE
Out Of stock
Descriere
Specialistii inlocuiesc piesele uzate cu unele originale deoarece sunt mult mai rezistente la solicitarile la care sunt supuse. De aceea iti punem la dispozitie o gama larga si diversa a pieselor de origine Carraro, din care face parte si acest cap planetara Fiat Hitachi FB90 de care ai nevoie acum. Avantajul piesei pe care ti-o propunem este ca asigura o exploatare de durata la capacitate maxima, functionand optim in orice conditii.

Cap planetara Fiat Hitachi FB90 - cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii! Alege calitatea!

In plus, pretul de achizitie este accesibil, iar stocul pentru aceasta este permanent aprovizionat. Iti recomandam sa verifici si integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate, aceasta trebuie inlocuita. Daca si dantura planetarei este deteriorata, trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

De asemenea, pentru a ajunge la performantele dorite, este recomandata si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei. Te ajutam sa identifici toate piesele necesare si iti oferim consultanta tehnica gratuita daca suni la unul din numerele de telefon afisate! In plus, iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici.

Probabilitatea de a avea probleme cu acest cap de planetara pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB90 este foarte mica, insa vei avea o garantie valabila 6 luni de zile.

Coletul cu piesa comandata se poate ridica din depozitul nostru aflat in apropierea Bucurestiului sau de la curierul ce livreaza in localitatea ta. In acest caz, se accepta plata in sistem ramburs pentru a verifica inainte integritatea piesei primite. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru!

Daca ai comandat piesa si doresti sa programezi si montajul ei la unul din mecanicii nostri, suna acum!
Te punem in contact cu ei pentru a-ti rezolva prompt si calificat orice probleme tehnice aparute la utilaj, fara a fi necesara deplasarea intr-un service.
Afla direct de la noi cum te putem ajuta.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura