Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara buldoexcavator Fiat Kobelco FB90.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB90.2
Cod produs
UN8LGFE6-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara Fiat Kobelco FB90.2 - este un stocul nostru si poate fi comandata oricand ai nevoie! Nu amana momentul schimbarii semiplanetarei uzate, iti asumi riscuri mult prea mari. Schimba din timp piesa veche si vei vedea cat de bine va functiona buldoexcavatorul tau. Chiar este o investitie care merita, caci vorbim de o componenta originala Carraro, care mai are si un pret promotional. Cere si tu o oferta si convinge-te!

Iti amintim ca, daca nu cumva stiai deja, pentru a te bucura de avantajele achizitionarii de piese de schimb, poti sa suni sau sa-i scrii unuia dintre tehnicienii nostri. La noi, consultanta tehnica este gratuita si echipa noastra este pregatita sa te asiste in alegerile pe care trebuie sa le faci. Asta inseamna ca vei cumpara cu siguranta fix produsul ideal utilajului tau. Iar daca montajul iti da de furca, le poti spune sa-ti trimita un service mobil echipat cu absolut tot ce-i trebuie.

Cap planetara Fiat Kobelco FB90.2 - Carraro din nou la inaltime!

Utilajul tau sau anumite piese nu ar trebui sa produca niciun fel de sunet pe parcursul deplasarii. In momentul in care se aude un zgomot, o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista defectiuni ale planetarei. Daca la plecarea de pe loc sesizezi aceste sunete, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Cap planetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB90.2 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Cap planetara Fiat Kobelco FB90.2 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura