Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB100
Cod produs
OEUH0C9P-RE
Out Of stock
Descriere
Pentru un astfel de cap de planetara Fiat Hitachi FB100 oferim un pret accesibil si mentinem un stoc permanent aprovizionat. Acesta este parte din gama pieselor originale Carraro cu recunoastere internationala la nivel de calitate si rezistenta. De aceea il recomandam cu incredere pentru o buna functionare a utilajului si un mediu mai sigur de lucru.

Daca vrei sa te asiguri ca ajungi la performantele dorite, iti sugeram sa verifici integritatea crucii de planetara. Daca urechile planetarei vechi sunt uzate aceasta trebuie inlocuita. Mai mult, daca si dantura planetarei este deteriorata trebuie sa verifici cu atentie integritatea pinioanelor.

Cap de planetara Fiat Hitachi FB100 - vine in ajutorul utilajului tau fara doar si poate!

In plus, este recomandata si inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei. Consilierii nostri te vor ajuta sa identifici toate aceste piese si sa le comanzi la cele mai bune preturi. Suna acum pentru mai multe detalii! Iti oferim mereu consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie.

Trebuie sa stii ca avem si o echipa de mecanici, priceputa si dornica sa te ajute sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba despre ea! Succesul tau este si succesul nostru!

Un asemenea cap de planetara Fiat Hitachi FB100 vine la pachet cu un certificat de garantie valabil 6 luni de zile. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica! Stai fara grija!

Livrarea lui se realizeaza prin curier rapid indiferent de localitate, asa incat si tu sa poti efectua schimbul in timp util. Plata in acest caz se accepta ramburs, pentru a verifica piesa inainte. De asemenea, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca preferi sa ridici personal aceasta piesa de schimb comandata!

La aparitia problemelor tehnice sau pentru un montaj de calitate al pieselor noi achizitionate din oferta noastra poti solicita interventia mecanicilor nostri. Acestia se pot deplasa la punctul tau de lucru cu materialele necesare, in cel mai scurt timp.

Suna pentru a programa si montajul piesei!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura