Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set planetara pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB100
Cod produs
US29GONC-IA
Out Of stock
Descriere
Set planetara Fiat Hitachi FB100 - o achizitie inspirata originala Carraro! Ceea ce iti propunem spre achizitie este planetara scurta, jumatatea care intra in butuc, o piesa ideala pentru o reparatie de durata pentru ca are o rezistenta marita la uzura. Setul mai contine si saibele danturate, siguranta din capatul danturii si un oring. Piesele sunt executate din materiale care garanteaza rezistenta in timp! Poti comanda acest set si il primesti in 24 de ore!

Apeland la serviciul de consultanta gratuit este o modalitate simpla de a castiga timp pentru afacerea ta. Nu cauta piese fara sa stii exact daca se potrivesc utilajului tau. La noi acest aspect este rezolvat de catre tehnicienii nostri. Ei sunt cei care stiu totul despre piese de schimb si utilaje. Te invitam sa iei legatura cu ei si sa faci cele mai tari achizitii!

Set planetara Fiat Hitachi FB100 - rezistenta marita la uzura!

Acest cap planetara este o piesa vitala a utilajului, care face parte din sistemul de transmisie. Are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Set planetara pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesele comandate.

Livram oriunde in tara, iar set planetara Fiat Hitachi FB100 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Setul contine: cap planetara, saibe danturate, siguranta din capatul danturii si oring.

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm
Diametru pastila: 27mm
Lungime ax (fara furca): 128mm
Lungime parte danturata: 75mm
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm
Diametru dantura: 44mm
Numar dinti: 12
Trimite mesaj
Din Gura in Gura