Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110
Cod produs
HZK8V7Q2-RE
Out Of stock
Descriere
Investim in multumirea ta prin piese de calitate, care sa iti permita lucrul in cele mai bune conditii. De aceea mentinem un stoc permanent aprovizionat al pieselor originale Carraro, din care face parte si un asemenea cap de planetara Fiat Hitachi FB110 din oferta noastra. El este recomandat de specialisti pentru caracteristicile esentiale pe care le are, fiind cea mai sigura si eficienta alegere. Ca sa beneficiezi si tu de el comanda acum si ti-l livram pentru a doua zi. Mai ales ca are un pret foarte bun!

Cap de planetara Fiat Hitachi FB110 - cea mai buna alegere pentru utilajul pe care il detii! Vorbeste cu noi!

Daca vrei sa te asiguri ca totul functioneaza optim si vei avea rezultate maxime in lucru, verifica si integritatea crucii de planetara (mai ales daca urechile planetarei vechi sunt uzate). Daca si dantura planetarei este deteriorata vor trebui inlocuite si pinioanele.

De asemenea, este recomandata inlocuirea bucsei cu simeringul de etansare din fuzeta odata cu schimbarea planetarei.

Nu va fi nici o problema. Piesele sunt disponibile pe stoc, iar pentru o oferta personalizata si avantajoasa ia legatura cu personalul nostru. Vei beneficia si de consultanta tehnica gratuita in vederea achizitionarii corecte a fiecarei piese.

Garantia unui astfel de cap de planetara Fiat Hitachi FB110 este valabila 6 luni de zile, din momentul plasarii comenzii. Aceasta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Pachetul cu acest cap de planetara Fiat Hitachi FB110 comandat se poate ridica de la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, iar daca doresti livrarea lui in alta localitate apelam la serviciile de curierat rapid. In acest caz poti mentiona in cerere de verificarea pachetului in prezenta curierului, pentru a achita rambursul doar daca piesa se afla in stare perfecta.

Capul de planetara poate fi montat de catre un specialist, deoarece te putem pune in legatura cu mecanicii nostri colaboratori. Ei intervin direct la punctul tau de lucru si se asigura de functionarea optima a piesei. La cerere, realizeaza si reparatii complexe pentru defectiunile majore aparute la utilaj. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura