Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110
Cod produs
H69XRQ3N-AL
Out Of stock
Descriere
Cat dureaza pana ajungi la urmatoarea reparatie? Cu aceasta coroana reductor Fiat Hitachi FB110 care este un produs original, fabricat de celebra Carraro, nu trebuie sa iti mai faci astfel de griji! Realizata cu atentie sporita la detalii, asigura performanta pe termen lung, cat si rezistenta sporita si fiabilitate. Noi o avem pe stoc si o putem trimite chiar la tine, printr-o simpla comanda! Profita de un pret avantajos!

Pe ACN Piese Utilaje iti prezentam o gama variata de produse originale, dar nu ne oprim aici! Consultantii nostri tehnici pot fi contactati oricand pentru a primi sfaturi despre o reparatie completa! Daca nu esti sigur inca de compatibilitatea produsului cu utilajul tau sau montajul iti da batai de cap, ne poti suna! Asigura-te ca primesti, in mod grauit, detalii si recomandari in acest sens, de la experti!

Coroana reductor Fiat Hitachi FB110 - prietenul de incredere al utilajului tau!
Exista intotdeauna un element secret! Asa se intampla si cu utilajul tau! El ascunde un intreg mecanism, gata sa fie acolo pentru tine in cele mai solicitante zile de lucru! Insa, nu o face singur. Aceasta coroana  se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea, totul s-ar opri din functionare. Un element in aparenta mic, cu o putere mare!

Cum economisesti si timp, dar si bani? Alegand intotdeauna ce este mai bun! Apeleaza la unul dintre tehnicienii nostri pentru a putea beneficia de o oferta personalizata care sa cuprinda toate elementele de care ai nevoie. Mai mult, daca ai iti doresti o echipa de montaj, te punem in legatura cu mecanici de incredere, gata sa faca acest ultim pas in locul tau!

Fie ca stii ce sa alegi sau inca ai nevoie de consultanta din partea noastra, iti promitem ca aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie, insa noi stim ca nu va fi cazul!

Da, iti trimitem aceasta coroana reductor buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 in mai putin de 24 de ore, ai inteles bine!  Ba mai mult, iti lasam si datele noastre de contact. Orice intrebare ai avea, suna-ne sau te asteptam in vizita!

Credem ca o echipa specializata care sa constante intocmai defectiunile utilajului tau este intotdeauna binevenita! Tocmai de aceea, te invitam sa ne suni! Departamentul nostrum tehnic iti va pune la dispozitie unul dintre mecanicii nostri, oriunde te-ai afla! Consultanta este gratuita, iar noi insistam ca montajul corect sporeste eficienta si performanta! Nu il neglija. Alege-i pe cei mai buni!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura