Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor Fiat Hitachi 125549

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi 12554
Cod produs
49N5WRBX-AL
Out Of stock
Descriere
Este greu sa multumesti pe toata lumea, stim foarte bine acest lucru, dar avem convingerea ca anumite piese de schimb pot face asta! Asa este si aceasta coroana reductor Fiat Hitachi 125549 care este un produs original, realizat de renumita Carraro, ce asigura rezistenta si fiabilitatea pe termen lung pentru utilajul tau. Iar asta nu se opreste aici: calitatea vine la pachet si cu o performanta crescuta, pentru a te bucura de fiecare zi de lucru asa cum trebuie!

Ce putem spune despre echipa noastra? Ca datorita ei piesele de schimb ce pot fi gasite pe site sunt investite cu o putere speciala! Aceea de a fi pe deplin intelese! Pentru ca specialistii nostri tehnici au toate raspunsurile in ceea ce le priveste si ti le pot oferi oricand si tie! Trebuie doar sa ne suni, iar sfaturile si informatiile de care ai nevoie nu vor intarzia sa ajunga la tine! Bonus, consultanta este intotdeauna gratuita!

Coroana reductor Fiat Hitachi 125549 - atentia la detalii face diferenta!
Mic sau mare, orice element component al utilajului tau are puterea de a ii oferi o performanta crescuta! Asa se intampla si cu aceasta coroana, ce se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii si este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea un intreg mecanism ar inceta sa functioneze. Asigura-te ca investesti in piese de schimb de calitate, intotdeauna!

Daca ne suni, un lucru e cert: ne mobilizam cu tot ceea ce avem mai bun pentru a te ajuta! Astfel, pe ACN Piese Utilaje avem atat pe raftul din depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, cat si pe raftul nostru online pe care il poti accesa de oriune te-ai afla cele mai bune produse! Iar totul nu se opreste aici: avem o echipa numeroasa in spate, gata sa iti ofere informatii suplimentare si sa iti raspunda la orice intrebare ai avea! Consultanta este gratuita!

Ce ofera un plus de confort? Siguranta! Tocmai de aceea aceasta coroana reductor Fiat Hitachi 125549 nu vine la tine singura, ci impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

In 24 de ore multe se pot intampla! De exemplu, aceasta coroana reductor Fiat Hitachi 125549 sa ajunga chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne pui vreo intrebare, iti lasam si datele noastre de contact.

Un montaj gresit poate sa faca mult rau! Nu alege sa apelezi la improvizatii, ci la profesionisti in domeniu ce pot rezolva aceasta problema simplu si rapid! Trebuie doar sa ne suni si sa ne spui de ce ai nevoie. Iti vom veni in ajutor atat cu sfaturi de incredere, dar iti vom recomanda si tehnicieni priceputi care sa iti asigure chiar la tine acasa servicii de montaj de calitate!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura