Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110
Cod produs
IV9AGHZ3-S
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa folosesti buldoexcavatorul o perioada de timp indelungata, in conditii dificile de lucru, este important ca angrenajul reductor sa fie in perfecta stare de functionare. In cazul in care coroana care asigura transmiterea cuplului de la pinioane la butucul rotii s-a uzat, este esential sa o inlocuiesti cat mai repede cu aceasta coroana din butuc punte fata pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110. Este piesa originala, recomandata de producator pentru aceasta situatie.

Gasesti coroana din butuc Fiat Hitachi FB110 pe stoc, la un pret foarte avantajos.

Ca orice piesa originala Carraro - este deosebit de rezistenta la uzura si poate fi exploatata in conditii grele de lucru pentru mult timp.

Pentru a comanda coroana de butuc Fiat Hitachi FB110 este suficient sa suni la numarul de telefon afisat si sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri specializati. Poti comanda si online, completand formularul, sau ne poti scrie pe email. Raspundem rapid si pe WhatsApp!

Iti asiguram tot suportul necesar pentru a face o alegere documentata, in acord cu scopul afacerii tale, fapt pentru care la fiecare achizitie iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Aceasta componenta este insotita de un act de garantie valabil 12 luni de la cumparare.

Expediem coroana de butuc Fiat Hitachi FB110 imediat - oriunde in Romania prin curier rapid. Platesti piesa atunci cand o primesti si o poti verifica, deschizand coletul inainte de a achita rambursul.
Daca vrei sa ridici coroana direct de la noi, te asteptam la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un service de calitate, pentru montajul rapid si corect al coroanei?

Venim in ajutorul tau cu una dintre echipele noastre de mecanici experimentati si reparam rapid orice problema a utilajului. Lucram cu tehnicieni priceputi din toate judetele tarii, pregatiti sa te ajute sa iti reiei activitatea cu buldoexcavatorul in siguranta si la un pret corect. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii despre acest serviciu!

Specificatii tehnice:

Dantura interioara: 60 de dinti

Codul produsului: IV9AGHZ3-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura