Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana din butuc pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110.2
Cod produs
ZDPW8IQY-S
Out Of stock
Descriere
Coroana asigura mobilitatea utilajului, livrand cuplul de la pinioanele reductorului la butucul rotii. Pentru o exploatare indelungata si lipsita de griji a transmisiei finale, echipeaza reductorul cu aceasta coroana din butuc punte fata pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110.2. Este o piesa originala realizata de Carraro - producatorul care echipeaza utilajul de nou. Are o constructie extrem de robusta care o recomanda pentru o exploatare de anduranta.

Piesa este pe stoc.

O comanzi imediat daca suni la numarul de telefon afisat. Ne poti scrie si pe email sau pe WhatsApp.

Daca nu esti sigur ca piesele pe care doresti sa le cumperi sunt compatibile cu utilajul tau sau daca vrei sa afli mai multe informatii despre produsele si serviciile pe care ti le oferim, apeleaza cu incredere la personalul calificat al firmei noastre.

De fiecare data cand esti interesat de o solutie tehnica pentru utilajul/ utilajele din parcul propriu, iti oferim cu placere consultanta tehnica gratuita.

Coroana din butuc Fiat Hitachi FB110.2 va ajunge la tine alaturi de actul de garantie, cu o valabilitate de 12 luni de la achizitie.

Trimitem piesa in toate localitatile tarii prin curierat rapid - cu plata ramburs. Ai optiunea sa deschizi pachetul si sa verifici piesa primita inainte de a achita curierului. Te asteptam in Bucuresti daca vrei sa ridici coroana direct de la noi!

Cauti un atelier de specialitate, in apropiere de tine, pentru a monta eficient noua piesa?

Lucram cu mecanici experimentati din toate judetele tarii, pregatiti sa remedieze orice problema a utilajului, chiar la punctul tau de lucru. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
Dantura interioara: 60 de dinti

Codul produsului: ZDPW8IQY-S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura