Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc Carraro 125549

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 125549
Cod produs
IWT46ALD-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie urgenta de o coroana butuc Carraro 125549? Cred si eu! Este un rezultat excelent, ce a luat nastere numai cu implicarea directa a celor mai renumiti experti din domeniu! Iata o piesa originala Carraro, fabricata in uzinele cele mai performante din Italia. Piesa este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, acesta conferind o duritate sporita danturii.
Cum crezi ca va evolua afacerea ta daca vei avea ca parteneri pe cineva ca noi? Uita-te doar la ce avem de oferit, servicii complete pentru livrare, garantie, consultanta gratuita... si un stoc mereu in expansiune, pentru ca deviza noastra este: daca se fabrica, o putem aduce! Cum ti se pare?
Comanda  telefonic sau prin formularul de pe site. Sau vino la noi!
Familia noastra e mare si solida, avem si parteneri seriosi de altfel. Iti oferim lista noastra de contacte in care am strans mecanici din toata tara, gata sa se repeada la „locul faptei” daca ii chemi. Ai ramas in pana? Suna la noi! Si noi iti dam toate relatiile!

Coroana butuc Carraro 125549 este recomandarea noastra pentru utilajul tau!
Face parte angrenajul transmisiei inferioare si ajuta la dezvoltarea un cuplu sporit de forta catre puntea fata a utilajului. Daca pinioanele s-au deteriorat sau coroana a suferit socuri mecanice e clar ca intreg angrenajul a fost compromis. La fel si daca intre dintii coroanei si pinioane intra obiecte straine.  Greu de crezut ca cea mai mica intruziune intr-un mecanism care trebuie sa mearga ceas nu va produce pagube majore.
Va fi necesara inlocuirea pinioanelor si refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi. La cel mai mic semn, schimba coroana de butuc! Altfel, tavalugul defectiunilor nu va putea fi oprit!
Transfera la noi o parte din problemele tale!
Putina lume intelege cat de greu, dar si cat de frumos poate sa fie lucrul cu un utilaj greu. Iti trebuie forta, ambitie, demnitate ca sa nu renunti atunci cand dai de greutati, cand utilajul e defect in plina campanie. Colegii nostri te pot ajuta sa identifici cauza unei defectiuni, piesa defecta, te pot ghida in reparatie si montaj. Suna la noi, e consultanta e gratis!
Coroana de butuc Carraro 125549 este una din piesele intens solicitate din depozitul nostru. Are garantie 6 luni, certificatul si factura vor veni in pachet impreuna cu piesa.
Stim cat conteaza sa iti respecti cuvantul atunci cand lucrezi, si cat de frustrant este sa nu ti-l poti respecta pentru ca utilajul e defect. Pentru a scurta timpul de livrare apelam la serviciul de curierat rapid si Coroana butuc Carraro 125549 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore.
Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu consultantii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9
Trimite mesaj
Din Gura in Gura