Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 144076

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 144076
Cod produs
KR1TYXIP-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Coroana butuc Carraro 144076 este piesa ce iti ureaza un calduros „bine ai venit” in lumea extraordinara si surprinzatoare a produselor de top! Este o piesa originala Carraro, fabricata in uzinele cele mai performante din Italia, si este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, acesta conferind o duritate sporita danturii.
Prietenia nu se invata la scoala. Dar la ACN gasesti prieteni adevarati, pentru ca noi impartim cu tine grijile si ne bucuram de realizarile tale. Taie de pe lista ta de preocupari depanarea tehnica mobila, consultanta gratuita, livrarea rapida, garantia, intermedierea de inchirieri de utilaje si lasa-le in grija noastra! Suna la noi sau consulta oferta completa de pe site!
Lasa in grija noastra si  serviciile complete de revizie, montaj, reparatii, tractare... Avem parteneri cu ateliere mobile in orice colt de tara, suna la noi si te punem in legatura cu cel mai apropiat de tine!

Coroana butuc Carraro 144076 este o piesa dintr-un angrenaj de mare finete!
Mecanismul transmisiei finale aduce cu cel al unui ceas: este fin si sensibil la orice dereglare. In acest angrenaj coroana de reductie are un rol important: acela de a dezvolta un cuplu de forta superior. Daca pinioanele sau coroana au de suferit, tot angrenajul va suferi si se vor produce avarii in cascada.
Inlocuirea lor devine imperios necesara, dupa care trebuie refacuta etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Transmisia finala este un mecanism de forta si de finete in acelasi timp. Comanda la primul semn o coroana de reductie noua!
Consultanta gratuita este unul dintre serviciile noastre de baza
Nu te erija intr-un cunoscator absolut al utilajului tau! O defectiune complexa va necesita  sfatul unui expert. El iti va identifica cu precizie defectiunea, piesa care trebuie inlocuita, iti va ghida montajul si reparatia in sine. Suna si intreaba-i, e gratis!
Coroana de butuc pentru punte Carraro 144076 este o piesa care surprinde intreaga piata a produselor de schimb pentru utilaje! Incearc-o acum si vei primi si un certificat conform caruia timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca, la noi gasesti, non stop, doar piese si servicii de top!
Prin curier rapid coroana butuc Carraro 144076 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs si deschiderea coletului la livrare.
Un mecanic bun, care a mai asamblat transmisii finale, va realiza pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Nu improviza! Te putem trimite noi la un tehnician priceput!

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9
Trimite mesaj
Din Gura in Gura