Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110
Cod produs
NXZPGY8S-R-RA
Out Of stock
Descriere
Bieleta pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 este o piesa de calitate, ce poate fi achizitionata la un pret foarte bun.
Deoarece bieleta face legatura intre cilindrul de directie si capatul de bara, piesa a fost special conceputa pentru a proteja impotriva prafului si umezelii.

Pentru o reparatie mai durabila, foloseste doar piese originale deoarece sunt mai rezistente. Aceasta bieleta este originala Carraro.

Ai nevoie de ajutor pentru a alege componenta potrivita pentru utilajul tau? Nicio problema! Noi iti oferim consultanta tehnica gratuita.

Vei primi impreuna cu aceasta bieleta buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 si certificatul de garantie ce este valabil timp de 6 luni.

Livrarea se face in doua zile lucratoare, indiferent unde te-ai afla in tara. Poti plati ramburs si verifica continutul pachetului inainte de achitarea sumei. Daca doresti sa ridici piesa personal, poti veni chiar din ziua in care ai dat comanda la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

S-a stricat buldoexcavatorul si transportul acestuia este foarte scump? In acest caz, apeleaza cu incredere la departamentul nostru tehnic si iti vom pune la dispozitie mecanicii nostri colaboratori. Suna acum pentru mai multe detalii!

Specificatii tehnice:
Lungime bieleta: 210 mm
Filet dinspre capatul de bara: 24 x 1.5 mm; lungime filet: 80 mm
Filet dinspre cilindrul de directie: 22 x 1.5 mm; lungime filet: 30 mm
Ambele filete sunt pe dreapta si au pas normal.

Codul produsului este: NXZPGY8S-R
Trimite mesaj
Din Gura in Gura