Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc metalic pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110
Cod produs
6EHRKQFP-A
Out Of stock
Descriere
Nu subestima rolul si calitatea acestui disc metalic buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 in functionarea cutiei de viteze! Piesa de schimb provine dintr-un atelier de creatie tehnica si poarta timbrul Dana Spicer! Este, de departe una dintre cele mai bune selectii pe care le poti face pentru sistemul de transmisie, testata si recomandata de catre profesionisti! Clientii care s-au hotarat sa achizitioneze discul pot face o identificare alaturi de angajatii nostri! Produsul este permanent disponibil la noi in depozit si face obiectul celor mai multe solicitari in categoria lui! Il putem livra rapid in orice zona din tara!

Alaturi de noi inveti sa gasesti oportunitatea din fiecare cursa pe care ti-o intinde utilajul pe care il conduci. Cu alte cuvinte, indiferent prin ce defectiune treci cu masinaria ta, te ajutam sa iesi rapid din impas si sa-ti imbunatatesti intreaga perspectiva a muncii tale! Avem un serviciu de consultanta de invidiat, avand in vedere ce angajati am pregatit sa-l practice! Cu ani de experienta pe piata tehnica si cu mult interes, entuziasm si placerea de a munci, orice problema tehnica se va rezolva intr-un mod cat mai favorabil pentru tine!

Ai oportunitatea sa fii mai productiv!
Acest disc metalic pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 este o placa circulara metalica, de a carei existenta si eficienta depinde insasi cutia de viteze. Prelucrat in asa fel incat sa functioneze o perioada cat mai indelungata, fara uzura, contradiscul pentru cutia de viteze poate prelua socuri si tensiuni, fara riscul de a se sparge. Joaca un rol important: preia miscarea de rotatie de la discurile sinterizate si o transmite catre axul pe care discurile metalice sunt montate, ax ce se afla la interior. Uzura si subtierea unui contradisc pentru cutia de viteze, il poate face pe acesta sa patineze si sa isi piarda eficienta in transmiterea cuplului, facand o transmisie partiala.

Cea mai buna piesa de schimb de la noi este echipa noastra!
Daca vrei sa vezi ceva ce nu ai mai vazut pe piata tehnica, fa cunostinta cu oamenii nostri! Poti lasa in grija lor toate problemele tale si poti face acest lucru cu maximum de incredere! Nu intamplator am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! Am inteles aceasta nevoie! Clientii nostri se grabesc sa-si puna utilajele pe roate si sa se intoarca la treaba, asa ca ne vedem nevoiti sa ne grabim si noi si sa-i insotim pe parcursul experientei tehnice.

Stim cat de greu este sa investesti, insa te rugam ca atunci cand cumperi de la noi, sa o faci cu toata increderea! Avem piese de schimb selectionate cu maximum de interes, tocmai pentru a satisface criteriile tale! Acest disc metalic buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 se livreaza impreuna cu certificatul lui de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

O piesa de schimb devine si mai buna daca este livrata rapid! Stim cat de pretioase sunt resursele tale de timp! De cele mai multe ori timpul inseamna si bani, asa ca vrem sa te ajutam sa eviti acest consum! Primesti acest disc metalic buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau il poti prelua chiar tu din sediul nostru, daca ne vizitezi. Nu-ti ramane decat sa ne suni, sau sa depui o cerere pe site!

Piesa de schimb are nevoie de mana unui profesionist cu experienta! Orienteaza-te catre un centru care detine documentatie de service pentru cutiile de viteze Dana Spicer! Iar ca sa fii sigur ca ai facut treaba pana la capat, ai in vedere si elementele conexe necesare: contradiscurile metalice!

Specificatii tehnice:
45 de dinti la interior
Grosime: 1,8 mm
Diametru interior: 92 mm
Diametru exterior: 133 mm

Codul produsului: 6EHRKQFP-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura