Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110
Cod produs
9KA42507-AL
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti acest ansamblu transmisie finala Fiat Hitachi FB110 care este un produs realizat de Carraro, nu ezita! Il poti comanda chiar acum, printr-un simplu click, sau ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului pentru a il ridica chiar tu de pe site! Mai mult, odata ajuns cu el acasa, bucura-te de o performanta de exceptie si de o rezistenta dovedita pe termen lung!

Ai nevoie de un partener de incredere? Pe ACN Piese Utilaje gasesti… mai multi! Este vorba despre colegii nostri, profesionisti cu experienta, alaturi de care fiecare intrebare capata si un raspuns! Trebuie doar sa ne suni, iar noi te vom pune in contact cu ei! Bonus, consultanta este gratuita! Beneficiaza de informatii de calitate, dar si de sfaturi ce te vor ajuta!

Ansamblu transmisie finala Fiat Hitachi FB110 - calitatea atat de aproape de tine!
Este mai usor atunci cand intelegi nevoile celor din jurul tau… chiar si atunci cand vorbim despre utilajul din dotare! El are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii! Alege sa ii oferi doar piese de schimb de calitate, care iti promit, indirect, o performanta pe masura! Mai mult, grijile dispar atunci cand investesti inteligent!

Este suficient sa ne dai un telefon, iar noi iti vom recomanda tot ce este mai bun! In functie de cea mai buna potrivire cu utilajul tau, vei primi sfaturile de care ai nevoie! Astfel, trebuie sa stii ca, desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare!

Vrem sa iti oferim mai mult! Astfel, te asiguram ca toate grijile tale raman la noi! Fii sigur ca acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 ajunge la tine acasa, alaturi de un certificat de garantie ce acopera toate defectiunile din fabricatie timp de 6 luni!

In maximum 24 de ore, acest ansamblu transmisie finala Fiat Hitachi FB110 ajunge chiar la tine acasa! Totul se intampla cu ajutorul celor mai rapizi si priceputi curieri! Si, daca ai nevoie si de alte informatii, iti lasam datele noastre de contact.

Un montaj adecvat este ultima etapa catre performanta! Apeleaza la cei mai buni! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice
Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura