Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110.2
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau iti da semne ca ar avea nevoie de cateva imbunatatiri pe la piesele de transmisie, bine ai venit in universul nostru tehnic. Acest pivot buldoexcavator Fiat Hitachi FB110.2 este gazduit in depozitul nostru, alaturi de toate celelalte piese de inalta calitate, si poate fi livrat oricand si oriunde. Sustinem activitatea muncitorilor din intreaga tara si reusim sa fim un suport tehnic temeinic in activitatea voastra de productie.

Produse lucrate cu responsabilitate!
Acest pivot buldoexcavator Fiat Hitachi FB110.2 a fost produs intr-unul dintre cele mai performante ateliere din lume, dintr-un material extrem de durabil, tratat termic si testat pentru siguranta utilizatorilor. Lucrat cu o deosebita atentie, produsul este cotat ca fiind unul dintre cele mai rezistente si cu cele mai scazute sanse de a se rupe.

Primesti consultanta gratuita!
Echipa noastra este permanent atasata de clienti si raspunde cu promptitudine solicitarilor. Nu ezita sa ne cauti, oricare ar fi situatia in care te afli, daca esti imobilizat, daca nu stii ce piese sunt compatibile cu modelul tau sau daca nu stii unde sa montezi piesele de schimb.

Un pivot buldoexcavator Fiat Hitachi FB110.2 detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica si poate fi cumparat cu toata increderea. Pe toata durata garantiei vei fi acoperit pentru defectiunile din fabrica.
Nu uita ca implicarea ta in procesul de intretinere poate creste cu pana la 100% perioada de functionare a piesei tale. Pentru a afla care sunt toti pasii de urmat in mentenanta utilajului tau, vorbeste cu noi!

Poti achizitiona un pivot buldoexcavator Fiat Hitachi FB110.2 foarte usor, printr-un simplu apel telefonic sau inregistrand comanda ta pe site-ul firmei. Angajatii nostri se vor mobiliza, iar tu vei primi produsul tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare.
Usa noastra este deschisa pentru tine!
Poti ridica singur comanda produselor tale, direct din sediul nostru de pe langa Bucuresti, unde te asteptam cu drag si unde poti cunoaste agentii nostri!

Daca vrei sa montezi piesa de schimb corect, astfel ajutand la extinderea duratei ei de functionare, mergi cu incredere intr-un atelier de specialitate.
Monteaza piesa doar la un profesionist cu experienta!
O piesa montata gresit nu va trai prea mult, iar tu vei fi nevoit sa o schimbi din nou, in cel mai scurt timp. Nu pierde investitia in acest fel! Timpul, banii si energia sunt pretioase in fiecare zi.
Contacteaza angajatii nostri pentru a-ti livra cateva idei de service-uri de specialitate. Veti gasi impreuna cea mai buna solutie pentru tine.

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 0UOCPE4J-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura