Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB110
Cod produs
81GM3UL0-ES
Out Of stock
Descriere
Acest set pivot inferior Fiat Hitachi FB110 este ansamblul de piese pe care sistemul tau de transmisie se va putea baza! Spunem acest lucru cu incredere pentru ca aceste piese originale sunt fabricate si concepute de cei mai priceputi ingineri. Faptul ca acest set se afla printre preferintele clientilor nostri, spune multe despre el. Este bine de stiut ca pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. Astfel, munca va deveni mai usoara si mai placuta alaturi de utilaje performante. Te invitam sa intri chiar acum pe platforma noastra online pentru a-ti alege si tu piesele favorite.

Nu te ingrijora ca nu vei gasi disponibila vreo piesa, pentru ca ne actualizam constant stocurile. Contacteaza-ne si vei primi raspuns la orice intrebare legata de piesele necesare, cat si sfaturi direct de la experti. Rolul nostru este de a te indruma sa investesti pe termen lung si de a afla de cele mai noi tehnologii si piese. Ne place sa vedem in jurul nostru afaceri de succes, profitabile si antreprenori care culeg roadele muncii lor. Pentru a te asigura ca afacerea ta ajunge in punctul mult dorit ai nevoie de o echipa care sa te sustina la orice pas. Noi suntem aceea!

Set pivot inferior Fiat Hitachi FB110 este varianta ideala de a inlocui vechile piese cu unele rezistente!

Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Este important sa acorzi atentia cuvenita acestor elemente mici, dar importante, din setul pivor interior. Schimbul acestora in timp util te poate scuti de multe neplaceri si timp pierdut. Nu pierde timpul si asigura-te ca aceasta situatie este evitata alegand piese de calitate, precum cea pe care ti-o recomandam noi!

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj ale acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Set pivot inferior pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB110 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest set pivot inferior Fiat Hitachi FB110 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Setul de piese recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura