Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100.2
Cod produs
EYZWUJSK-ES
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui set pivot inferior pentru buldoexcavatorul tau, te afli la locul potrivit! A sosit momentul sa incerci un set de piese precum acest set pivot inferior Fiat Kobelco FB100.2 performant. Produsele pe care le vei gasi pe platforma nostra online indeplinesc toate conditiile pentru a-ti oferi experiente pozitive. Datorita materialelor calitative din care au fost confectionate, aceste piese rezista mult mai mult decat cele obisnuite. Este bine de stiut ca pivotii care functioneaza corect sporesc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea utilajului. De aceea, recomandam de fiecare data sa investesti in calitatea acestor elemente.

Ne-am marit echipa si suntem intr-o continua dezvoltare pentru a-ti putea oferi servicii de calitate superioara. Printre principalele noastre obiective este de a crea relatii de colaborare pe termen lung cu clientii nostri. Te invitam sa ne contactezi pentru a discuta direct cu specialisti despre importanta pieselor pentru utilajele tale. Avem servicii precum livrare rapida, consultanta, garantie si multe altele! Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. In acest fel, vei vedea cat de mult vei economisi prin schimbul rar al acestora.

Set pivot inferior Fiat Kobelco FB100.2 contine elementele care lipseau sistemului de transmisie!

Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Inspectia tehnica si schimbul timpuriu al acestor piese te va scapa de multe surprise neplacute. Iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita acestor elemente mici de legatura pentru ca sunt foarte importante in functionalitatea optima a utilajului.

Daca intampini dificultati in depistarea unor probleme ale utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru set pivot inferior pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100.2 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi acest set pivot inferior Fiat Kobelco FB100.2 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce aceste piese in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ele.

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Setul de piese recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura