Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB110.2
Cod produs
0AQCW1UV-ES
Out Of stock
Descriere
Utilajul reprezinta unul dintre elementele principale fara de care afacerea ta nu ar putea exista. Rolul acestora este foarte important, intrucat sunt cele care executa comenzile date de catre tine. Faptul ca au o forta incredibila le face capabile sa realizeze cele mai grele activitati. Este de mentionat faptul ca forta lor vine din componentele din care sunt alcatuite. Unele dintre aceste componente importante sunt cuprinse in acest set pivot inferior Fiat Kobelco FB110.2 calitativ. Te sfatuim sa nu neglijezi intretinerea corespunzatoare si verificarea periodica. Astfel, poti evita situatiile neplacute.

Pentru ca stim cat de mult iti place sa muncesti, ne dorim sa ai cat mai putine zile in care nu o poti face datorita utilajelor tale. Nimic nu este mai frustrant pentru un antreprenor decat sa aiba termene fixe pe care nu le poate onora pentru ca una din masinarii a cedat. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Prin puterea exemplului, vei vedea cat de usor este sa iti menti vehiculele apte de munca cu piesele potrivite. Nu ezita sa ne contactezi! Reprezentantii nostri iti vor explica toate modalitatile prin care iti putem face munca mai usoara si mai placuta.

Set pivot inferior Fiat Kobelco FB110.2 te va cuceri din primele momente!

Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Inspectia tehnica si schimbul timpuriu al acestor piese te va scapa de multe surprise neplacute. Iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita acestor elemente mici de legatura pentru ca sunt foarte importante in functionalitatea optima a utilajului.

Daca intampini dificultati in depistarea unor probleme ale utilajului tau sau daca stii deja ce piesa trebuie inlocuita, dar nu poti alege, noi te vom ajuta! Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi serviciul nostru gratuit de consultanta si sa ne explici ce s-a intamplat. Specialistii nostri sunt gata sa iti raspunda la orice intrebare si sa te indrume in procesul de inlocuire a pieselor.

Ne place sa venim in ajutorul tau! De aceea, pentru set pivot inferior pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 vei primi un certificat de garantie valabil 6 luni. Pe acesta il vei gasi in colet, insotit de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi acest set pivot inferior Fiat Kobelco FB110.2 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce aceste piese in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ele.

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Setul de piese recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura