Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B110
Cod produs
UFH9XI58-ES
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie al buldoexcavatorului tau are nevoie de piese noi pentru a putea functiona la cote maxime? Iti recomandam un set pivot inferior Fiat Kobelco B110 care te va convinge din primele clipe ca este cea mai buna alegere. Stim cat de important este timpul pentru tine si, astfel, facem tot posibilul sa iti poti relua activitatea cat mai rapid. Contacteaza-ne pentru a beneficia de suportul colegilor nostri din departamentul tehnic in alegerea pieselor necesare. Poti intra si pe site-ul nostru pentru a te convinge de stocul impresionant pe care ti-l punem la dispozitie.

Recomandam intotdeauna clientilor nostri sa fie foarte atenti in selectarea pieselor pe care le atribile utilajelor sale. Aceste elemente sunt cele care le dau forta necesara de a indeplini toate sarcinile la care le supui zilnic. Cu un set nou de pivoti prelungesti durata de viata a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor si a socurilor in articulatia de directie. Astfel, setul recomandat de noi reprezinta cea mai buna investitie pe termen lung pentru afacerea ta. De acum nu iti mai face griji ca nu gasesti persoana potrivita care sa te ajute cu reparatiile! Contacteaza-ne si ne ocupam noi de acest lucru in locul tau!

Set pivot inferior Fiat Kobelco B110 este cea mai buna solutie de a-ti ajuta buldoexcavatorul sa lucreze la cote maxime!

Rolul pivotului cu montarea in partea inferioara este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Este important sa acorzi atentia cuvenita acestor elemente mici, dar importante, din setul pivor interior. Schimbul acestora in timp util te poate scuti de multe neplaceri si timp pierdut. Nu pierde timpul si asigura-te ca aceasta situatie este evitata alegand piese de calitate, precum cea pe care ti-o recomandam noi!

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj ale acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Set pivot inferior pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest set pivot inferior Fiat Kobelco B110 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Setul de piese recomandat de noi este ideal pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

Pivot

• 4 gauri, diametru 13 mm
• diametru 25mm
• diametru 45mm

Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura