Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce de planetara buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB110.2
Cod produs
SNE03XWC-AT
Out Of stock
Descriere
Paseste in universul nostru tehnic si descopera cele mai bune solutii de intretinere pentru utilajul tau! Aceasta cruce de planetara Fiat Kobelco FB110.2 este o componenta pe cinste. Da dovada de rezistenta deosebita, oricat de dure ar fi conditiile de lucru. Nu va ceda cu una, cu doua, in fata fortelor de forfecare inerente in exploatare, caci este o piesa originala Carraro. Te poti baza pe ea!

Orice defectiune inghite timp, bani, energie. Nici noua nu ne plac. De aceea si luptam cu toate fortele impotriva lor, aducand fericire utilajelor si detinatorilor lor. Piesele pe care ti le punem la dispozitie sunt de cea mai buna calitate. Si, in plus, iti oferim asistenta tehnica pentru a razbate mult mai usor printre obstacolele defectiunilor. Un sfat potrivit la momentul potrivit te scuteste de multe cheltuieli si eforturi inutile. Cere-ne ajutorul!

Cruce de planetara Fiat Kobelco FB110.2 - rezistenta la superlativ!

Privit de-aproape, sistemul de transmisie al utilajului tau dezvaluie un mecanism complex gratie caruia puterea motorului ajunge la roti. Intre componentele transmisiei, aceasta cruce de planetara pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 este cea care transmite cuplul de forte dintre cele doua semi-planetare si homocinetica. Este gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa. Si, pentru a fi protejata de patrunderea prafului si a apei in interiorul sau, la capetele pastilelor este dotata cu un simering. Mentine-i eficienta prin gresare periodica.

Ai consultanta la un click distanta!

Nu te sfii sa ne contactezi cand te confrunti cu vreo problema sau dilema. Oricat ti-ar parea de complicat, vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Fie ca nu stii care e cauza defectiunii si, in consecinta, nu stii ce piese ti-ar trebui, fie ca iti doresti un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau - totul se rezolva. Chiar si montajul, caci avem colaboratori in toata tara si iti trimitem rapid un profesionist cand situatia o cere. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Aceasta cruce de planetara Fiat Kobelco FB110.2 vine insotita de o garantie de 12 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Cazuri extrem de rare, de altfel. Insa, pentru mai multa siguranta, pastreaza documentele necesare pe care le gasesti in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, sa stii ca vei primi aceasta cruce de planetara Fiat Kobelco FB110.2 super rapid, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. La fel de bine, poti veni sa ridici piesa de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Pentru a beneficia la maxim de calitatile piesei, este esential ca aceasta sa fie montata corespunzator. Recomandarea noastra este sa te adresezi unor persoane specializate, nu te incurca cu orice surubar. Daca nu stii la cine sa apelezi, te punem in contact cu un mecanic de incredere din zona ta de activitate.

Lungimea totala = 73 mm
Diametrul pastilei = 27 mm
Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capetele pastilelor un simering, care nu permite apei si prafului sa patrunda in interiorul acesteia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura