Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB110.2
Cod produs
RB85WOVI-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment pinion atac Fiat Kobelco FB110.2 il poti numi miraculos! Creste imediat dupa montare randamentul buldoexcavatorului tau. Acesta va putea fi exploatat indelung pentru ca si componenta este foarte eficienta! Carraro a fabricat o piesa extrem de rezistenta in uzinele din Japonia! In concluzie, vei beneficia de o componenta originala! Nici pretul nu este de trecut cu vederea, avem o oferta promotionala. Trebuie sa profiti de ea in clipa aceasta!

Trebuie sa montezi in pereche rulmentii! Pinionul de atac va avea o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. Poti sa protejezi pe termen lung componentele daca inlocuiesti si simeringul. El va etansa corect puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Orice problema ai cu echipamentul tau, esti invitat sa o discuti cu asistentii nostri tehnici! Apeleaza la personalul nostru calificat cu experienta in domeniul intretinerii utilajelor grele. Toate sfaturile le vei primi gratuit de la consultantii nostri!

Rulment pinion atac Fiat Kobelco FB110.2 - material foarte bun in alcatuire!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Acest rulment pinion atac pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB110.2 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment pinion atac Fiat Kobelco FB110.2 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura