Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B95
Cod produs
A1QLWBPO-IA
Out Of stock
Descriere
Alege cu incredere o piesa recomandata de specialisti, dar si de clientii care i-au descoperit deja calitatile tehnice. Alege acest rulment pinion atac Fiat Kobelco B95 de calitate superioara! Prima informatie importanta pe care ti-o oferim este legata de producatorul piesei. Carraro are in grija realizarea acestei componente. O fabrica in Japonia, iar prelucrarea sa se face cu maiestrie. Piesa se remarca prin eficienta si rezistenta. Solicita-ne o oferta ca sa vezi si pretul la care o poti comanda.

Alege un montaj in pereche al rulmentilor. Este mult mai sigura treaba aceasta pentru a ajuta la functionarea normala a pinionului de atac. Acesta va avea asigurata miscarea de rotatie fara excentricitate fata de axa. Simeringul va trebui inlocuit tot acum. Etansarea puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac este vitala. Daca intampini greutati in gasirea unui service bun, contacteaza-ne! Iti facem legatura cu un service partener sau te punem in legatura cu service-ul nostru mobil!

Rulment pinion atac Fiat Kobelco B95 - e limpede pentru toata lumea ca e perfect!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B95 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac Fiat Kobelco B95 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura