Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac punte spate Fiat Kobelco B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B200
Cod produs
03YUVW8G-IA
Out Of stock
Descriere
In ofertele noastre de le frunzaresti, toate piesele de schimb gasesti! Cazul este si al acestui rulment pinion atac Fiat Kobelco B200 foarte bun! Componenta se bucura de calitati tehnice extraordinare. Toate piesele produse de Carraro indeplinesc cele mai exigente cerinte. Fiind o componenta de origine, materialul folosit in alcatuire este unul de top! Astfel, piesa este foarte rezistenta o perioada indelungata de timp! Atunci cand montezi o componenta de calitate superioara aduci un beneficiu inegalabil utilajului!

O componenta atat de speciala trebuie ajutata sa reziste cat mai mult, iar rolul tau in cadrul interventiei este major! Monteaza rulmentii in pereche pentru a te asigura ca pinionul de atac functioneaza corect. Asta inseamna ca miscarea de rotatie a acestuia fata de axa trebuie sa fie lipsita de excentricitate. Sa inlocuiesti si simeringul care etanseaza puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Unul dintre colegii nostri iti va oferi incantat indrumarea dorita. Nu mai astepta!

Rulment pinion atac Fiat Kobelco B200 - o piesa originala pentru buldoexcavatorul tau!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment pinion atac punte spate pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment pinion atac Fiat Kobelco B200 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura